Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?
Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)
Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!
mármint kiálltam a barátnőm mellett!
Gondoltam hogy nem lesz mentőakció a megmentésemre. :)
Eltúloztam csak nehezen viseltem nem azt hogy nem egy véleményen vagytok velem hanem LETÁMADTOK!
Bocsánat nem így kellett volna!
További szép napot!
Jó ok!
Megvan egy 2010-es Rátkai Tímeás könyv abból idéztem!
Felajánlom hogy odaadom neki! Tudom hogy örülni fog mint majom a farkának! Aztán azt szűr le belőle amit akar!
Na most erre megint nekem lehet esni!
Minden esetre ilyen nagy közfelháborodást régen keltett kérdés, azt hiszem, mára mindenki kellőképp kiventillálta magát :)
Én a magam nevében elnézést kérek a stílusért. Itt általában igyekszem hathatósan fogalmazni, ha úgy látom, hogy a kérdező szemléletmódját nem igazán lehet vágányra terelni. Nyílván neten, névtelenül az emberek nem fognak úgy udvariaskodni és finomkodni, amikor már nagyon kiéleződik a helyzet, mintha olyan ismerősök lennénk, akikkel szemben nem szeretnénk maradandó tüskéket. Szóval tök fölösleges ezt ennyire magadra venned, nem ellened irányul. Nem hiszem én se komolyan, hogy sz*r ember lennél. Ahhoz, hogy ezt meggyőződéssel ki tudjam rólad jelenteni, még néhány dologban meg kellene ismernem a véleményedet. Valóban, ezzel a dologgal kapcsolatban k-ra nem értek egyet veled, de biztos van olyan dolog, amiben meg te marnád le a bőrt az arcodról, hogy én hogy gondolhatom így.
Igen mára mindenki kiélte magát! :D
Egyébként ennek a lánynak többször több dologban adtam már tanácsot amelyek hasznosnak bizonyultak (szerelmi ügyektől kezdve munkaügyeken keresztül sokmindenben) és igen így felhatalmazva érzetem magam hogy beleszóljak! És igen ő olyan ember akit néha istápolni kell!
Hiba volt feltételeznem hogy nekem még ezt is lehet!
Több esküvőn voltam már eddig senkiébe nem szóltam bele egyébként
valaki írta mi van ha az én tanácsommal rontom el az egészet?! Igaz!
Pofám lapos!
még egyszer köszönöm mindenkinek!
Egyébként jó ez nekem arra hogy tudjam nem kell mindenkinek megfelelni!
nekem sem és a szóban forgó menyasszonynak sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!