Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy zenész duót (gitáros, hegedűst), hogy fellépjenek az esküvőmön?
"Önmagában a hangszeres tudás nem elég, hiszen a zenészeknek ismernie kellene egy több száz darabos mulatós zenei repertoárt"
- Ezt nem is értem. Két elég könnyű darabról van szó (meg is neveztem azokat, amikor a "hirdetést" feladtam), amit én is rövid idő alatt betanulnék, csak éppen a saját esküvőmön nem zenélhetek.
Meglátom, hol lehet zenei iskolánál érdeklődni, de könnyen lehet, hogy egy álommal kevesebb. Egyébként azért egy gitáros meg egy hegedűs kellene, mert csak (két hegedűsre is gondoltam, de az egyik darab szebben szól, ha gitározik az egyik).
"gitáros/hegedűs? ... abból mi sül ki? milyen zenére gondolsz?"
- Egy klasszikus darab és egy könnyűzenei darab hangszeres feldolgozása. Mindkettőre találtam példát a youtube-on, és nagyon jól szóltak.
Én nem zeneiskolát ajánlanék, hanem művészeti szakközepet, vagy főiskolát (ha pesti vagy, akkor a zeneakadémiát).
Magasabb szinten művelik a zenét, és rövidebb idő alatt tudják betanulni. Tapasztalatom szerint a zeneiskolát 5-6 éven belül befejezik az emberek, aki tehetséges az ezen a pályán tanul tovább, mindenki másnak csak hobbi szinten marad meg, ha egyáltalán megmarad.
Vannak fali újságok az iskola épületében, oda tedd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!