Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/125 anonim ***** válasza:
58%

De könyörgöm, ne állítsa már azt nekem egyik anyuka sem, hogy egy 0-12 éves gyereket ÉRDEKEL egy polgári, templomi szertartás, mert baromira nem!

Utána is ott kell szépen ülni, várni amíg 2 órán át befejezik a felnőttek a többfogásos ebédet (gondolom mindenkinek ismerős gyerekkorából az az érzés, amikor ő 5 perc alatt megeszik egy fogást, a rokonok meg félórát nyammognak rajta), addig nem mehetnek játszani, mert illetlenség, ha mégis elengedik őket, akkor meg visítanak amíg a többiek esznek...

Aztán hajnalig meg már halálra unják magukat, a vendégsereg fele ittas és hangos, idétlen mulatós zene megy, ők már fáradtak, de még maradni kell, de még jajj egy kicsit bírd már ki... aztán meg persze elszabadul a pokol, rohangálnak körbe, visítanak, nyűglődnek...

Tudom, itt mindenkinek a kis tündérbögyörője már 2 évesen is önként ment esküvőre, sírni meg életében sosem írt, hajnali 2-kor sem zavarta még, hogy apuci pálinkaszagúan válaszol neki, és az egész 12 órás tortúrát csendben és illedelmesen végigülte, végig nagyon cukika volt és édibédi, és minden vendég őt dícsérte...

Csak a való életben nincs ilyen ugye.

2014. márc. 29. 11:45
 62/125 anonim ***** válasza:
57%

Komolyan úgy beszéltek az esküvőről mintha az valami több órás unalmas rohadt fáraszt program lenne.

16 év alatt mindenkit kitiltott az esküvőről a kérdező, nem csak 2 éveseket.

Máskülönben meg templomba, az megy aki akar,kérdező szertartása alatt is. Az nem lesz az övé, hanem az a hívőké. Így akár egy kirándul osztály is lehet az esküvőjén.

2014. márc. 29. 11:48
 63/125 anonim ***** válasza:
28%

"Komolyan úgy beszéltek az esküvőről mintha az valami több órás unalmas rohadt fáraszt program lenne."

Tudod miért? Mert egy 5 és 9 éves gyereknek pontosan az is. Menj ki az utcára, kérdezz végig 10 ilyen korú gyereket, hogy a játszótéren lenne-e szívesebben vagy egy esküvőn. Valószínűleg 10/10-es arányban a játszótér fog nyerni...

"Máskülönben meg templomba, az megy aki akar,kérdező szertartása alatt is. Az nem lesz az övé, hanem az a hívőké. Így akár egy kirándul osztály is lehet az esküvőjén."

Én úgy tudtam, hogy a templomot az adott szertartás idejére "kibérelik", a belépés pedig csak a meghívottaknak engedélyezett, amennyiben a pár nem rendelkezik másképp.

2014. márc. 29. 11:54
 64/125 anonim ***** válasza:
70%
Hát akkor azt baromira rosszul tudtad, Isten házát nem lehet kibérelni.
2014. márc. 29. 11:58
 65/125 anonim ***** válasza:
71%

Háát nem tudom...nálunk a gyerekek, fiúk lányok voltak a lgjobban bezsongva a lagzi miatt...

A legfiatalabb 1,5 éves a legidősebb, akit gyereknek mondok 10 éves volt..

Közte minden korosztály, 15gyerek..

Minden gyerek jól elvolt, probléma nem volt..

Volt akik a szerrtartáson nem voltak..egy apuka figyelt rájuk kinn a parkban..plusz 1 gyereket altattak, hogy bírja este..(2kor kezdődött a lánykikérő, a szertartás 3:30 kor volt)

/ a kérdésre válaszoltam korábban, talán 11 esként/

2014. márc. 29. 13:01
 66/125 anonim ***** válasza:
79%

Párom egyik rokona úgy berúgott, hogy nekiállt énekelve vetkőzni. Volt apósom az esküvőnkön részegen elkezdett ordenáré módon beszélni, majd bezárta magát az autóba. A volt férjem tiszta ideg lett az apjára, a szegény anyukája pityergett, így nekem kellett kiszedni. Érdekes, kiből mit hoz ki az alkohol... azt meg nem tehetem meg, hogy nem adok, mert a felnőttek enélkül már nem is tudják magukat jól érezni. De amúgy is unalmasak, ott ülnek egész délután, csak jópofiznak és esznek, töltik egyik italt a másik után, míg végre eleget ittak ahhoz, hogy táncoljanak. Addigra meg már hangosak, beszólnak a egymásnak, azt hiszik, hogy milyen jópofák. Marhára irritálóak, úgyhogy én meg azt hiszem, nem hívok felnőtteket. ;)

Viccet félretéve, ahogy felnőttként különbözünk (mert amit fentebb leírtam nem érvényes mindenkire, tehát akinek nem inge, ne vegye magára :) ), úgy a gyerekek is különböznek. Én speciel végig tudtam ülni egy szertartást már kis korom óta, hála a vasárnapi miséknek. :) A bátyám esküvőjén még bőven gyerek voltam és mégis jó buliként emlékszem vissza rá. Csak egy másik kislány volt ott, vele gyorsan összebarátkoztam és jól eljátszottunk.

A lányom 1 éves volt, amikor elvittük esküvőre. Voltak ott más kisgyerekek, sőt babák is. Nem volt gond. Lányom este elaludt a babakocsiban.

Itt néhányan úgy beszéltek, mintha az összes gyerek egy kis szörny lenne, a felnőttek meg olyan tökéletesek, hogy nem létezik, hogy problémát okoznának. Pedig az igazság az, hogy van ilyen is, olyan is. Így szerény véleményem szerint nem szép kizárni a gyerekeket, hiszen ők is a család része. Ha tetszik, ha nem ők a szülőlhöz hozzá tartoznak. Úgy, ahogy a párommal egymáshoz tartozunk, úgy a gyerekeink hozzánk. Ez nem azt jelenti, hogy egymás nélkül semmit nem csinálunk, hanem csak annyit, hogy ilyen eseményekre vagy együtt megyünk, vagy sehogy. Igaz, ez még a tágabb családban se volt soha se téma, mert így természetes.

De hát ahány ház, annyi szokás, nem ítélek el senkit, legfeljebb számomra csak érdekes. Érezzétek jól magatokat. :)

2014. márc. 29. 13:33
 67/125 anonim ***** válasza:
68%
Hoppá, félreérthető: párom rokona egy másik esküvőn rúgott be, akkor még nem ismertük egymást, csak ő mesélte. :D
2014. márc. 29. 13:35
 68/125 anonim ***** válasza:
88%

Hát, az én rokonságomból jött vagy 20 gyerek senkivel se volt probléma, amelyik nyűglődött, azzal felállt anyuka és kiment a szertartásról, vagy eleve egyik szülő/nagyszülő kinn maradt vele az épület előtt... Vacsi alatt sem volt egyikkel sem gond, mind tudott viselkedni... pedig voltak 1-2-3-4 évesek is... párom húga 8 éves volt, jobban be volt sózva, mint a párom...

Én sem mennék így. Az 1-2-3 évest magamtól otthon hagynám vagy vacsi után megkérnék valakit, hogy jöjjön érte. De ahol kikötik, oda tutira nem mennék el.

2014. márc. 29. 13:37
 69/125 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen mindegy, hogy jo vagy rossz gyerekek, 5 eves vagy 15: a kerdezo nem akar gyereket az esküvőjén. Ennyi.
2014. márc. 29. 13:45
 70/125 anonim ***** válasza:
22%
Nem szokás kicsi gyereket vinni az esküvőre. Ez csak az utóbbi években lett divat, amikor megjelentek az anyukák akik hisztéria rohamot kapnak, ha valahová gyerek nélkül kell menni.
2014. márc. 29. 13:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!