Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/125 anonim ***** válasza:
78%

5 és 9 éves gyerek miért nem mehet esküvőre, főleg nagynénjükére?

Elég furcsa, én sem mennék nélkülük. Ők egy család és vagy mindenkit hívok vagy senkit.

2014. márc. 28. 22:01
 2/125 anonim ***** válasza:
25%
Hát így jártatok.Mondjuk én az öt év alatti gyerekeket nem pártolom,ha lakodalomba viszik.
2014. márc. 28. 22:01
 3/125 anonim ***** válasza:
64%

Nekem inkább az a fura, hogy válogatás van, mint egy étlapról a kajával, nekünk mindenkinek egy fajta volt, még az kellett volna, hogy 60 embernek mind külön főzetni, huh...

Amúgy nálunk 5 gyerek volt, ebből 4 darab drágaság volt 3 év alatt, és imádtam, ahogy szaladgáltak a lufikkal.

Nem szeretnék a majdani gyereked lenni :/

2014. márc. 28. 22:05
 4/125 A kérdező kommentje:
Csirke lesz és marha lehet választani ki mit szeret.
2014. márc. 28. 22:07
 5/125 anonim ***** válasza:
81%
Sajnálom a nővéredet, hogy ilyen húga van. Én sem mennék.
2014. márc. 28. 22:07
 6/125 A kérdező kommentje:

Mert ha a növérem hozza akkor a többiek megsértödnek, hogy akkor nekik miért kelett otthon hagyni a gyereket.

Az én esküvöm, szeretném én eldönteni kit látok ott szívesen

2014. márc. 28. 22:08
 7/125 anonim ***** válasza:
88%

Megértelek, de én 8 évesen voltam esküvőn a 6 éves tesómmal. Ugyan nem viselkedtünk az illemnek megfelelően, de a mai napig jó érzéssel gondolok rá, már amennyire emlékszem belőle :)

A testvér gyerekit kizárni pedig szerintem egyszerűen bunkóság, ha a testvér hivatalos.

2014. márc. 28. 22:08
 8/125 anonim ***** válasza:
81%

Nem lennék a tesód, unokahúgod végképp nem.

Ha nekem a családom fele nem lenne hivatalos egy családi eseményre, én se mennék el. Így jártál.

2014. márc. 28. 22:09
 9/125 anonim ***** válasza:
61%
Köszi a o pontot, süt az értelem, gyermekgyűlölő társaság... anyukátok lehetett volna anno ilyen gyerekellenes.
2014. márc. 28. 22:10
 10/125 anonim ***** válasza:
89%
Azert a legszukebb csaladtagok gyerekei beleferhetnenek...
2014. márc. 28. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!