Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöre gyereket?
Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.
Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.
"miért volt mindig két tucat gyerek az esküvökön.."
Maximum proli esküvőkön, ahol már akkor sem tudták az illemet.
Engem is minden esküvőbe elvittek kiskoromban...
Én utálom a gyerekeket, nem is valóak esküvőre szerintem, de amit a kérdező leírt, az bunkóság. Mármint a kaja kiszállítás-csomagolás.. Itt nálam is elszakadt volna a cérna. Meg lehetett volna normálisan is mondani..
Másrészt a 16 az már elég idős egy esküvőhöz, már a 13 is. 16 évesen én már 2 éve kollégiumban éltem, párkapcsolatom volt.. És nem mehettem volna esküvőre?:D
Mi bunkósag volt benne, utolsó? "Mar az elsején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látunk"
Nem az ételeknek derült ki. Valószínűleg a testvér ugy gondolta, hogy ra ez nem vonatkozik.
Én szeretem a gyerekeket, velük foglalkozok de teljesen megértem a kérdezőt. Rengeteg olyan esküvőn voltam, ahol a gyerek(ek) végig ordították a szertartást és a lakodalomban is "rosszul" viselkedtek. Azért tettem idézőjelbe, hogy "rosszul", mert a viselkedésük igazából nem rossz, csak ez nagyon nem nekik való.
Ettől függetlenül én nem tiltanám ki a gyerekeket az esküvőmről, de ha valaki megkérne, hogy ne vigyem őket, nem kezdenék el hisztizni (amúgy sem vinném a gyermekemet magammal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!