Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/125 anonim ***** válasza:
79%
Na, engem utálni fogtok, de akkor is leírom: szerintem is gyerekkel együtt család egy család, és mikor ne legyenek együtt, mint pont egy esküvőn, DE szerintem az nem az ifjú pár szégyene, hogy manapság többeknek megfordul a fejében, hogy ilyen kikötést tesznek! Nyilván rosszak a tapasztalataik, és nem tudom, ti hol éltek, akik ennyire lehurrogják - ok, lehetett volna más stílusban is előadni a dolgot -, de én bizony voltam már nem egy eseményen, nemcsak esküvőn, ahol a neveletlen kölkök szinte tönkre vágták a hangulatot, nekiálltak rohangászni, vinnyogni, ordítva kérdezősködni az élet nagy dolgairól, a széken ugrálni stb. magyarul rohadtul nem tudtak viselkedni, és ezzel nagyon sok embert zavartak, de van, akibe szorult illem a gyerek és a szülője kivételével, és nem tette szóvá, hogy ugyan nevelje már meg a gyerekét, mielőtt társaságba viszi, és belerondítanak mások szórakozásába, legszebb napjába. És ez már csak azért is felháborító, meg igenis vannak olyan gyerekek, akik csendben végigülik az ilyen eseményeket, nem vergődnek nagy nyilvánosan, mert a SZÜLŐJE foglalkozott vele annyit, hogy megtanítsa neki, hogy most nem ő a világ közepe, illik viselkedni. Tehát nem mind miniszörny! És nyilván a kérdező sem azt szeretné visszanézni az esküvői videón, hogy Balázska a szertartás közben vinnyogva rázendít, hogy anya pisilni kell, vagy csinálják a maguk műsorát...Szerintem ezen kellene elgondolkodni, hogy miért is kell megfordulnia az ember fejében, hogy a gyerekeket nemkívánatosnak minősíti...
2014. márc. 29. 07:04
 42/125 anonim ***** válasza:
39%

Tehat lesz egy esküvő, 65 felnottel es ehhez jonne hozza ket kisgyerek. Megis mit csinálnának ott? En sem értettem soha, hogy mit keres kisgyerek egy esküvőn. Nézi, hogy hogy isznak a felnőttek? Nyuglodik, mert unatkozik? Kiveri a hisztit?

En sosem vittem el a gyerekemet. Az a par napja, nem az en vagy valaki mas gyerekerol kell hogy szóljon.

2014. márc. 29. 07:17
 43/125 anonim ***** válasza:
53%

Nem szeretnék a testvéred lenni.

Nem vagyok az a fajta, aki a gyereke nélkül levegőt sem vesz és a s*ggében hordja. De ha valaki így kikötné, hogy bocsi, gyerek nem, akkor én sem megyek el.

Nem tudom az emberek többsége milyen neveletlen gyerekeket ismer vagy nevel, de ahol eddig én voltam esküvőn, mindig voltak gyerekek és egyik sem viselkedett rosszul. Pedig vannak a családban igazán rossz gyerekek is, de ott mégis tudták, hogy mi a helyzet.

Ja és egyik család sem ment el 10-11 között, mert aludni kell a gyereknek. Fogták, felvitték őket a szállodába és aludtak, ők meg visszajöttek.

2014. márc. 29. 07:21
 44/125 anonim ***** válasza:
53%

Gyerekek nelkül én sem mennk..

Persze a csecsemő gyerekemet nem vinném,mde nemnazért, mert megszabjak..

De ha nemtudom megoldani az elhelyezésüket, nem mennék.

Ha megszabnák hogy nem vihetem sem mennék

2014. márc. 29. 07:24
 45/125 anonim ***** válasza:
61%

Nekem sincs rossz tapasztalatom a gyerekes esküvőkkel, igazából nem is voltam olyanon, ahol nem voltak. Cukik voltak és emeltEk a hangulatot. A temetés az, ahova nem szokás gyerekeket vinni, nem az esküvő.

De annak ellenére, hogy ez a véleményem, tiszteletben tartanám a pár kérését. Mondjuk távoli rokon, nem közeli barát esküvőjére mi nem szoktunk elmenni, udvariasan lemondjuk. Sajnálom a pénzt rá. Testvérem -mondjuk az enyém sose kérne ilyet- esetében a szertartásra elmennék, de a lagziba már nem, mennék haza a családomhoz.

Szerintem számíthatsz arra, hogy a gyerekes meghívottak nem jó szívvel fognak visszaemlékezni az esküvődre, es lehet sietnek is majd haza. Nem kis melója lesz a zenekarnak, h hangulatot varázsoljon.

2014. márc. 29. 07:54
 46/125 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk is most lesz az esküvőnk. Testvérem lánya 4 éves, és eszembe sem jutott, hogy ne legyen ott. Sőt ő lesz a koszorúslány. És igen, mi minden rokonnak mondtuk, hogy hozzák nyugodtan a gyerekeket, jól el lesznek együtt.
2014. márc. 29. 08:52
 47/125 A kérdező kommentje:

Az unokahugon eskuvoje volt tavaly nyaron.

Egy gyerek 5-6 ev koruli vegig hisztizte a szertartast.

Egy kislany a csokis kezevel fogdosta a menyasszony ruhajat. A tobbi meg sikitozva rohangalt. A szulok, foleg anyukak egesz este a gyerekekkel voltak elfoglalva egyel, igyal, nincs meleged, nem fazol, almos vagy....?

En erre nem vagyok kivancsi, aki jon jol erzi majd magat, aki nem jon hat nem fog hianyozni...

2014. márc. 29. 09:45
 48/125 A kérdező kommentje:
Megvalogatom a barataim igy a vendegeimet is.
2014. márc. 29. 10:02
 49/125 anonim ***** válasza:
82%

Én már az esküvőm tervezésekor felkeresem a kisgyerekes vendégeket, hogy elmondjam, hogy miért lenne jó, ha nem lenne ott a gyerek. Tehát már jó előre elgondolkodhatnak, hogy jönnek-e vagy sem és nem a menüválasztáskor ejtem pofára őket, hogy bocs de nem kell gyerek.

Szerintem, ha értelmesen el van magyarázva, akkor ebből nem lehet probléma. A szülőknek is kell a lazítás a gyerkőc nélkül és, miért ne lehetne ez egy lagzi.

2014. márc. 29. 10:03
 50/125 A kérdező kommentje:
A meghivo -Ont es kedves parjat/ferjet/feleseget/kiserojet-, ebbol gondolhattak volna.
2014. márc. 29. 10:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!