Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves kislányomat felkérték sziromszóró kislánynak esküvőre. Ruha meg van határozva. Ki fizeti a ruhát? Én vagy a fiatal pár?
Tudtommal még nem született rá törvény, úgyhogy továbbra is megegyezés kérdése.
Persze úgy ésszerű, hogy ha a párnak extra kívánságai vannak a ruhával kapcsolatban, akkor állják ők.
Ha nincs nagy elvárásuk vagy pedig a ruhát megtarthatja az illető, az már más helyzetet szül(het).
Minden problémát megold, ha csak olyan esküvőn vállal valaki (vagy valakinek a gyereke) sziromhordó, koszorúslány...stb. szerepet, ahol ezeket a kérdéseket MEG TUDJÁK gond nélkül beszélni.
Szerintem is beszéld meg velük.
Mi varratuk a három kis sziromszoró koszorúslány ruháját. A varrónő ismerős volt, nem fogadott el pénzt, mert hónapokon keresztül korrepetáltam a fiát a ruhácskák anyagköltség nem volt 3000 Ft. Nekem természetes volt, hogy ez a mi költségünk.
Viszont tőlünk mindhárom anyuka (azaz egy esetben nagypapa aki a keresztapukám) megkérdezte, hogy mennyit fizessen a ruháért.
A nagy koszorúslányunk is megkapta a ruhát, amiben még én voltam régen koszorúslány. Ha nem tetszett volna neki az a ruha, akkor az már az ő költsége lett volna. Tetszett neki és csinos is volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!