Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 6 éves kislányomat felkérték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves kislányomat felkérték sziromszóró kislánynak esküvőre. Ruha meg van határozva. Ki fizeti a ruhát? Én vagy a fiatal pár?

Figyelt kérdés

#kislány #sziromszóró
2014. márc. 10. 17:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Le kell ülni, és meg kell beszélni. Elmondod nekik, hogy ilyen és ilyen ruhácskája van a kislánynak, melyiket add rá. Illetve ha nem közeli rokon, akinek akár ajándékként is "adhatod" a beöltöztetett kislányt, nyugodtan mondd meg, hogy nektek a családi költségvetésbe most nem fér bele, hogy újabb ruhát vegyél a gyereknek, pláne olyat, amit utána az sehová nem fog tudni hordani. Ettől kezdve eldöntik ők, hogy megfelel valamelyik már meglévő ruhája, vagy fizetik ők a kölcsönzőt/varratást/vásárlást.
2014. márc. 10. 17:39
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Igazából azzal sem vagyok tisztában, hogy kölcsönzés esetén milyen ára van egy ilyen ruhának?
2014. márc. 10. 17:47
 13/27 anonim ***** válasza:
13%
Mifelénk a kislány szülei fizetik a bérlést/vásárlást. Nem kötelező, ha nem tudtok elmenni az esküvőre, vagy nincs megfelelő anyagi háttér, nyugodtan mondjátok vissza, találnak mást. Ez egy gesztus, nem ő lesz a menyasszony...
2014. márc. 10. 18:37
 14/27 anonim ***** válasza:
36%
Attól függ, mi van meghatározva a fazon vagy csak a szín.Mert ha csak annyi, hogy rózsaszín vagy sárga akkor nektek kellene, hisz alapból sem farmerba menne esküvőre.
2014. márc. 10. 19:08
 15/27 Ditta323 ***** válasza:
59%
Nálunk a koszorúslányok ruháját mi mint pár béreltük, mivel én választottam ki a ruhákat /persze a véleményüket meghallgatva/, viszont a virágszóró kislány ruháját nem mi, mert egyrészt messze laknak tőlünk, másrészt olyan ruhát választottak neki amilyet a szülő gondolt. Szerencsére szép ruhája lett a kis csajszinak :)
2014. márc. 10. 19:12
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Azt tudom, hogy ahol én vettem a menyasszonyi ruhámat, 5000 Ft-ért kölcsönzik ki a kislány ruhákat.
2014. márc. 10. 19:20
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
Két lányomat felkérték, és mondták, hogy ők kölcsönöznek ki nekik ruhát. Na ja. Végül én álltam a cechet, ők meg hallgattak...
2014. márc. 10. 20:03
 18/27 anonim válasza:
78%

Beszéld meg velük, próbálj meg óvatosan rákérdezni.

Nálunk pl. úgy volt, hogy mivel a koszorúslányoknak és a sziromszóró kislányoknak ugyanolyan volt szinte a ruhájuk (varrattuk), ezért mi fizettünk mindent. De mikor én voltam koszorúslány, nekem megmondták, hogy én választom ki a ruhámat, de én is fizetem ki.

Ez változó, kiknél hogy szokás.

2014. márc. 10. 21:36
 19/27 anonim ***** válasza:
16%

Gratulálok,jól le lett pontozva mindenki! :(

Kérdeztek,véleményt mondtak....most ez miért nem tetszik??

A véleményem: Meg kell beszélni a fiatal párral,hogy Ők hogyan vélekednek erről a ruha vásárlásról/kölcsönzésről.

De általában ha valakit felkérnek,koszorúslánynak,vagy bárminek a mi "maskarát" igényel sehol nem a házasulandók finanszírozzák....

2014. márc. 11. 06:48
 20/27 anonim ***** válasza:
15%
Megegyezés kérdése. Szerintem ha a pár felkér valakit koszorúslánynak, legyen az kislány, vagy egy fiatal lány, akkor nyilván megkérdezik, hogy tudja-e vállalni, szívesen lenne-e koszorúslány? Nővéremék esküvőjén sok koszorúslány volt, mert nagy a család, több fiatal lány unokatestvér is van, és persze senki sem szeretett volna kimaradni. Ha még ők állják a ruhát is nekik, az nagyon sokba lett volna. Így amikor megkérdezték a koszorúslányokat, akkor tulajdonképpen utalva, arra is rákérdeztek, hogy tudnak-e vállalni minden ezzel járó kölcséget. Senkinek nem jutott eszébe,hogy a pár állja majd a ruhájukat.
2014. márc. 11. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!