Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 6 éves kislányomat felkérték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves kislányomat felkérték sziromszóró kislánynak esküvőre. Ruha meg van határozva. Ki fizeti a ruhát? Én vagy a fiatal pár?

Figyelt kérdés

#kislány #sziromszóró
2014. márc. 10. 17:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 19! Csak hogy tudd senkit nem pontoztam, kizárólag a válaszokra voltam kíváncsi!
2014. márc. 11. 19:23
 22/27 anonim ***** válasza:
35%

Kedves kérdező!19-es vagyok,tudom,hogy soha nem a kérdező pontoz le,de van itt néhány nagyon kedves ember akinek mint a példa mutatja ez a mániája csak azért jegyeztem meg,mert nagyon bosszantó,hogy ha segíteni-tanácsolni szeretne itt(gyakorin) adni bárki és tényleg nem azokra gondolok akik ezt alpári és sértő módon teszik mégis teljesen lehúzzák...

Bocsáss meg,de ez most kikívánkozott belőlem :)

2014. márc. 12. 06:42
 23/27 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem meg mindenki úgy pontoz, ahogy akar. Elvégre az oldal fejlesztői "Hasznos számodra ez a válasz?" kérdést teszik fel. Nem pedig azt, hogy "Szerinted aranyos volt a válaszoló"? Vagy "Szerinted hasznos volt a kérdező számára"? Mivel a tetszés elég szubjektív fogalom, lehet nem volt épp szimpatikus a válaszod.
2014. márc. 12. 08:20
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekünk nemrég volt az esküvőnk, a barátnőm kislányát kértem fel koszorúslánynak, természetesen meg sem fordult a fejemben, hogy ők fizessék :)
2014. márc. 12. 11:33
 25/27 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 23-as!

Tisztában vagyok vele,hogy mi szerint megy a tetszik-nem tetszik dolog :)

De mond meg nekem,hogy mi a fene nem tetszik abban,hogy ha valaki leírja azt amit tapasztalt,ill tud....ez nem aranyosság,meg cukiság mérlege....vajon mi nem tetszik abban,hogy tapasztalat alapján nem a pár fizeti a ruhát?

vagy menjen oda és kérdezze meg?--És itt azért mertem megjegyezni,mert csak azokat húzták le akik ezt és ezen hasonló tanácsokat adták!! Kicsit elgondolkodtató,nem???

2014. márc. 13. 06:39
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem, én például azt a tapasztalatomat írtam meg, miszerint a szülő fizeti, ha igent mond a felkérésre. És én is le lettem pontozva.

Úgyhogy válaszolva a kérdésedre, nem, nem érdekes.

2014. márc. 13. 08:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Oké...ugyan ezt írtam,de nem vitázom....igaz az emberi gonoszságnak,tényleg nincsen határa :)

Csak lehet szemben a széllel...de én arra törekszem,hogy ne szemétkedjünk egymással.....

2014. márc. 14. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!