Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves kislányomat felkérték sziromszóró kislánynak esküvőre. Ruha meg van határozva. Ki fizeti a ruhát? Én vagy a fiatal pár?
Kedves kérdező!19-es vagyok,tudom,hogy soha nem a kérdező pontoz le,de van itt néhány nagyon kedves ember akinek mint a példa mutatja ez a mániája csak azért jegyeztem meg,mert nagyon bosszantó,hogy ha segíteni-tanácsolni szeretne itt(gyakorin) adni bárki és tényleg nem azokra gondolok akik ezt alpári és sértő módon teszik mégis teljesen lehúzzák...
Bocsáss meg,de ez most kikívánkozott belőlem :)
Kedves 23-as!
Tisztában vagyok vele,hogy mi szerint megy a tetszik-nem tetszik dolog :)
De mond meg nekem,hogy mi a fene nem tetszik abban,hogy ha valaki leírja azt amit tapasztalt,ill tud....ez nem aranyosság,meg cukiság mérlege....vajon mi nem tetszik abban,hogy tapasztalat alapján nem a pár fizeti a ruhát?
vagy menjen oda és kérdezze meg?--És itt azért mertem megjegyezni,mert csak azokat húzták le akik ezt és ezen hasonló tanácsokat adták!! Kicsit elgondolkodtató,nem???
Nem, én például azt a tapasztalatomat írtam meg, miszerint a szülő fizeti, ha igent mond a felkérésre. És én is le lettem pontozva.
Úgyhogy válaszolva a kérdésedre, nem, nem érdekes.
Oké...ugyan ezt írtam,de nem vitázom....igaz az emberi gonoszságnak,tényleg nincsen határa :)
Csak lehet szemben a széllel...de én arra törekszem,hogy ne szemétkedjünk egymással.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!