Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Helyén való, hogy egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyén való, hogy egy fiatal pár úgy házasodik, hogy a nő még tanul, a férfi meg külföldön gürcöl hogy mindenre teljen?

Figyelt kérdés

Nekem az a normális, ha mindketten gyűjtenek az esküvőre, vagy a szülők besegítenek.

Nem szeretnék úgy lagzit hogy én 5 ft-ot nem adtam bele, a párom meg a 100%-át fizeti....

2013. szept. 13. 19:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
25%

Ti nők már csak ilyenek vagytok, valahogy mindig az idősebb, pénzes pasikra mentek:)

Viccet félretéve, elvileg lesz időd bizonyítani meg rakni a közösbe, no para.

2013. szept. 13. 19:18
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, nekem még nem kérték meg a kezem :( :)
2013. szept. 13. 19:20
 3/30 anonim ***** válasza:
20%
Hát ha ki lett harcolva, hogy vegyél már el vegyél már el, akkor a pasi azért gürizik. Nekem nem lenne pofám, hogy egy forintot nem adok bele, de gerinc az hiánycikk manapság. Majd jönnek akik szerint szülőknek kéne fizetni! Na azok is...
2013. szept. 13. 19:21
 4/30 A kérdező kommentje:
Akire most gondolok hölgy, nyáron volt esküvőn a párjával.... a ruhákra és kiegészítőkre (cipő, táska, smink, fodrász) több mint 120 ezer ft-ot költöttek... a férfi fizette, a csaj meg elköltötte.
2013. szept. 13. 19:23
 5/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha számodra ez visszataszító, akkor ne így csináld majd, ha rád kerül a sor. Egyébként meg mit foglalkozol azzal, más hogyan él? Kizárólag rájuk tartozik, hogyan intézik az esküvőjüket, életüket.
2013. szept. 13. 19:25
 6/30 anonim ***** válasza:
54%

Nekünk sincsen pénzünk, és fiatalok vagyunk. Ha össze akarunk házasodni, bemegyünk az anyakönyvvezetőhöz és megcsináljuk ingyen...

Szerintem nem helyénvaló. Nem tudom, milyen házasság lesz ebből.

2013. szept. 13. 19:26
 7/30 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire elterjedt ez a dolog.

Nem vetek meg senkit csak említettem egy példát.

2013. szept. 13. 19:27
 8/30 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem az egész egy nagy baromság így ezekkel a nőkkel a lánybúcsún meg a pasikkal..Átvettük ezt is ügyesen külföldiából mert az olyan menő.Szerintem baromság az egész mert valószínű aki elhatározta magát valami mellett annak pont ez nem hiányzik,(annál inkább a haverjainak) , aki meg csak durr bele a házasságba, annak biztos igénye van rá, de az utána is fogja igényelni..Szóval ez így elég butaság.Egy szerelmes férfinak nem mulatozás egy másik nővel eltöltött este, hogy szépen fejezzem ki magam.. szerintem....
2013. szept. 13. 19:31
 9/30 anonim ***** válasza:
72%
Áhh na ezt nem ide akartam .... bocsánaaaaat
2013. szept. 13. 19:31
 10/30 anonim ***** válasza:
82%

120ezer Ft. a ruhára és kiegészítőkre egyáltalán nem sok. De majd ha lesz esküvőd, megtudod, hogy eleve a ruha kölcsönzése is egy vagyon, hozzá fátyol cipő, miegymás.

Egyébként meg mindenki úgy él, ahogy akar, neked meg mi közös hozzá? Ha összeházasodnak, akkor úgyis közös háztartás, közös kassza lesz, és a nő később szintén hozzátehet a közös élethez, ha még tanul, akkor valószínűleg egyetemre jár, utána nem valószínű, hogy tulipánt fog árulni az aluljárókban.

2013. szept. 13. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!