Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyén való, hogy egy fiatal pár úgy házasodik, hogy a nő még tanul, a férfi meg külföldön gürcöl hogy mindenre teljen?
Nekem az a normális, ha mindketten gyűjtenek az esküvőre, vagy a szülők besegítenek.
Nem szeretnék úgy lagzit hogy én 5 ft-ot nem adtam bele, a párom meg a 100%-át fizeti....
# 19/20
Nem Pesten lakok,vidéki egyetem is létezik. Másrészt azért van kollégium is.
"Másrészt azért van kollégium is."
Feltéve, hogy felvesznek.
kedves 13-as!!! Mi is egyetemista házaspár vagyunk, az eljegyzést (mert arra is jöttek hatvanan, ja és mert kellett, speciális vallási/kulturális körülmények) a férjem állta, az esküvőt a szüleim, és ezzel nem is volt gondja senkinek. érthető, hogy diák, és egy 60 fős nagy eljegyzés után nem tud állni egy 300 fős esküvőt :D egy millába került, szóval olcsó volt, és a férjem úgy döntött meg, hogy a nászajándékokat a szüleimnek adjuk ajándékba, amiért állták az esküvőt és berendezték a háztartásunkat, és én bele is egyeztemm mivel az a pénz semmire sem kellett nekünk, mindent megkaptunk :) Megtérült, kvittek vagyunk, nem szenvedünk hiányt soha semmiben. Ja de, időben :D
Szóval kedves kérdező, az élet folyamán még lesz esély beleadni bármit, különben is, igazából a férj feladata ellátni, csak speciális esetekben (mint amilyen a miénk volt) van ez megosztva vagy másképp. Hidd el, a férj dolgozhat akármennyit, de egy gyermek kihordásával, megszülésével, gondos és jó nevelésével többet adtál bele mindennél a közösbe :)
*úgy döntött, hogy
-nem "úgy döntött meg" :"DDD
"is, igazából a férj feladata ellátni, csak speciális esetekben (mint amilyen a miénk volt) van ez megosztva vagy másképp. "
Ez baromira nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!