Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Helyén való, hogy egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyén való, hogy egy fiatal pár úgy házasodik, hogy a nő még tanul, a férfi meg külföldön gürcöl hogy mindenre teljen?

Figyelt kérdés

Nekem az a normális, ha mindketten gyűjtenek az esküvőre, vagy a szülők besegítenek.

Nem szeretnék úgy lagzit hogy én 5 ft-ot nem adtam bele, a párom meg a 100%-át fizeti....

2013. szept. 13. 19:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%
Féltékeny vagy, le se tagadhatod.
2013. szept. 13. 19:41
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tartom ésszerűnek, hogy úgy házasodnak, hogy nem élnek együtt. Akkor minek?

Az a része engem nem zavar, hogy ki mennyivel ad bele többet, főleg ha az egyik fél még tanul, nem pedig a lábát lógatja. Ha nekik ez így megfelel...

2013. szept. 13. 20:17
 13/30 anonim ***** válasza:
97%

Le fogsz pontozni kérdező: mi a férjemmel egyetemisták vagyunk, tavasszal házasodtunk össze. Együtt éltünk már egy ideje (külön a szülőktől), a felét mi gyűjtöttük össze a másik felét a szüleink adták (meg lett volna a másik fele is saját zsebből, de a szüleink ragaszkodtak hozzá, hogy maradjon még félretett pénzünk). Úgy gondoltuk, hogy nem várjuk meg az egyetem végét az esküvővel, mert mindig másra kéne gyűjteni (saját lakás/baba stb), így most tudtunk rá kiadni teljes nyugalommal. Sokan ezen is kiakadtak, mert minek még házasodni, de mi így szerettük volna.

Az általad említett párnak is így megfelel, az ő döntésük, és a nő is majd bele teszi a maga részét a családi kasszába, ha már nem tanul (sőt, lehet, hogy már most is beleteszi diákmunkával, ösztöndíjjal). Az ő dolguk.

2013. szept. 13. 20:33
 14/30 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem fér bele az értékrendembe, de nem érdekel más hogy csinálja.
2013. szept. 13. 20:35
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Helyén való, bizony. Csak az irigy prolik lesegetik egymás pénztárcáját, meg filléreskednek még párkapcsolaton belül is. Ha az adott pár mindkét tagja a klasszikus családmoddellhez ragaszkodik, akkor miért ne házasodhatnának? Mire a nő végez az egyetemmel, vagy hazajön a férje, aki időközben összespórolta odakint a lakásravalót, nem kell hitellel szórakozniuk, vagy az sem kizárt, hogy a nő utánamegy és a végzettségével keres háromszor annyit, mint a férje. Kicsinyes emberre utal, ha mások anyagi helyzetén szörnyülködsz.
2013. szept. 13. 21:26
 16/30 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Egy házasságban, egy jó kapcsolatban nincs enyém, tiéd. Mindenki azzal járul hozzá a közös élethet, amivel tud.
2013. szept. 13. 22:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ha nekik így jó, csinálják. Sőt, továbbmegyek. Ha úgy döntenek, hogy a nő legyen háztartásbeli, mert a férje el tudja tartani, és neki is megfelel, még azzal sincs gond. Évezredek óta működő modell ez.

(Ettől függetlenül én nem így csinálom, de nem tartom problémának, ha más igen.)

2013. szept. 13. 23:08
 18/30 anonim ***** válasza:
7%
Nekem sem férne bele az értékrendembe. Amíg tanulok és nem tudom megteremteni legalább minimális szinten az önálló élet feltételeit addig nem költözők el a szülőktől.
2013. szept. 13. 23:40
 19/30 anonim ***** válasza:
84%
18, Pesten laksz? Mert képzeld, vannak az országnak olyan részei, ahonnan ahhoz is el kell költözni, hogy tanulni tudjál.
2013. szept. 13. 23:59
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny, csak feltettem egy kérdést, és hoztam rá egy példát az életből.
2013. szept. 14. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!