Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolnak az emberek?
20 éves vagyok, pár hónapja lettem eljegyezve, augusztusban esküvő. A közeli ismerőseim, barátaim tudják, hogy szó sincs terhességről - egyelőre -, de szerintetek mit gondolnak a többiek, akikkel nincsen napi kapcsolatom, csak ismerem őket? Facebook-ról tudják sokan, hogy mi a helyzet. :)
Csak értelmes hozzászólásokat várok, azok pedig kíméljenek, akik megjósolnák hogy pár év múlva úgyis válni fogunk, meg hogy túl fiatal vagyok satöbbi satöbbi.
Ez a normális,hogy 20 évesen férjhez mégy,és az eljegyzés nem évekig tart.
Aki azt hiszi,hogy azért esküdtök meg fél év jegyesség után,mert terhes vagy,az majd rájön,hogy tévedett.
A sok ostoba emberrel nem kell törődni.
Ezt a kérdést totál értelmetlen volt kiírnod.
Senki nem gondol rólatok semmit, dolgozd fel valahogy.
Hidd el, hogy a közeli ismerősökön kívül (akiket amúgy is elhívtatok az esküvőre és amúgy is tudják mi a helyzet veletek) senki nem gondol rólatok semmit.
Lesz@rják mi van veletek, a saját és az ismerőseik dolgaival foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!