Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mit gondolnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondolnak az emberek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, pár hónapja lettem eljegyezve, augusztusban esküvő. A közeli ismerőseim, barátaim tudják, hogy szó sincs terhességről - egyelőre -, de szerintetek mit gondolnak a többiek, akikkel nincsen napi kapcsolatom, csak ismerem őket? Facebook-ról tudják sokan, hogy mi a helyzet. :)

Csak értelmes hozzászólásokat várok, azok pedig kíméljenek, akik megjósolnák hogy pár év múlva úgyis válni fogunk, meg hogy túl fiatal vagyok satöbbi satöbbi.

2012. jún. 15. 16:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Fele: Hülyének néz/nem érti mi szükség volt erre/biztos terhes/irigy

Másik fele: Nem érdekli

2012. jún. 15. 17:31
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Nekem sok korábbi osztálytársam házasodott fiatalon majd nagy részüknél fél éven belül jött a baba. Emiatt igen, nekem megfordul a fejemben hogy a terhes a nő ha hallom hogy valaki ilyen fiatalon, főleg egyetemistaként és munka nélkül (bár nem tudom, ez rád igaz-e) megy férjhez. De ez nem rosszindulat nálam. Összeházasodnak, talán terhes a nő, boldogok. Pont.

Amióta felköltöztem Pestre, azóta ha ilyet mondok akkor a legtöbben szimplán lehülyézik és felelőtlennek tartják az illetőt, hozzátéve hogy biztos elválnak.

2012. jún. 15. 18:23
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem senkit nem érdekel,nem rájuk tartozik.
2012. jún. 15. 18:26
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
terhes vagy XD najó csak poénkodok:)
2012. jún. 15. 18:31
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
25 éves vagyok és 3év együtt élés utan hazasodunk, mindenki azt hiszi terhes vagyok, leszarom őket.... Bolondok
2012. jún. 15. 19:27
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Hogy merült fel benned ez a kérdés? Olyan lány vagy,akit gyerek nélkül nem venne el senki? Ha nem,akkor miből feltételezed,hogy más nem nézi ki belőled,hogy csupán magadért is kellesz valakinek.
2012. jún. 15. 20:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Azért merült fel a kérdés, mert az ismerőseim közül ebben a korosztályban senki nincs eljegyezve, így joggal furcsállhatták ők is. Meg a legtöbben még bulizni akarnak ,és nem értek, miért kötelezem el magam végleg ilyen hamar. No, én meg őket nem értem.
2012. jún. 15. 22:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Na hát akkor miért tőlünk kérdezed, ha Te így tudod rá a választ! Akkor hülyének néznek, nem értenek. Ennyi. Te életed, nyílván a kutyát nem érdekli
2012. jún. 16. 10:45
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ha látják rajtatok, hogy komolyabbak és boldogak vagytok együtt, akkor nem gondolnak semmi rosszra. Esetleg az irigyek.

Egyébként tanulsz még? Vagy már dolgozol?

2012. jún. 16. 13:29
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Amikor en mentem ferjhez (megismerkedesunk utan 1-2 honapon belul osszekoltoztunk, fel evre eljegyzes, erre fel evre hazassag), ferjem nagymamaja terjesztette a varosban, hogy biztos terhes vagyok. Ritka egy pletykafeszek :) Hat nem voltam terhes, utana kb. 4 evvel szuletett a kisfiunk.

Nem lehet tudni, ki mit gondol, valojaban teljesen lenyegtelen, ne gondolkodj ezen.

2012. jún. 16. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!