Mit gondolnak az emberek valakiről, aki még 21 évesen szűz?
Inkább az a kérdés, hogy egy 21 éves szűzet miért foglalkoztatja annyira, hogy mit gondolnak erről az emberek? Nincs a homlokodra írva, és ehhezek rajtad kívül senkinek semmi köze.
Amúgy biztos sokak szemében ciki, de én pl nem tartom olyan nagy dolognak. Emberileg nem minősít.
ma 17:19
Már miért ne foglalkoztatna? Nem tudom lesz.arni,hogy mit gondolnak rólam sajnos. Legalábbis az ismerőseim, rokonaim, szerintem ez mindenkit foglalkoztatna. A többi emberre tojok, mert ők úgyse tudják:)
Szeretkezni és a csajokkal ismerkedni úgy, hogy ottvan a levegőben az együtt alvás lehetősége, nah az ultrajó dolog.
Kár kimaradni belőle, tehát aki 25 felett szűz, az mazhoista, vagy nagyon félti a szánalmas méltóságát, és nem mer kezdeményezni, és beégetni magát, pedig az is jó dolog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!