17 éves lány vagyok és még szűz, mit gondolnak erről a
fiúk?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok félénk és visszahúzódó,nem vagyok csúnya,egy kapcsolatom volt ami nem volt komoly és nem tartott sokáig.Mért nem kellek a fiúknak? A személyiségem miatt nem vesznek észre?Ciki h még szűz vagyok?
Ha tényleg szép vagy, ahogy leírtad, akkor nekem tuti kellenél, mert nem szeretem azokat a lányokat, akikből már barlangot csináltak.. Hülyék a srácok körülötted! :) Írj privit ha szeretnél ismerkedni!
2011. júl. 9. 21:46
3/16 anonim válasza:
A személyiséged maitt nem vesznek észre. Aki terpeszbe rakja a lábait, annak hamarabb be is vernek. Ne aggódj, nem vagy lekésve semmiről.
2011. júl. 9. 21:48
4/16 anonim válasza:
Egyébként meg azért nem vesznek észre, mert a legtöbb fiú úgy gondolkozik, hogyha egy lány még szűz ilyen korban, akkor küzdeni kell érte, és inkább egyszerűen csak megtömik a kis p.csákat.. Előző voltam
2011. júl. 9. 21:48
5/16 anonim válasza:
Örülj neki,és 1 általán nem ciki!Szerintem várd meg az igaz szerelmet ezzel!Egyébként gratulálok hozzá
2011. júl. 9. 21:49
6/16 anonim válasza:
Nem, nem ciki...Különleges és vonzó sztem :D
Az én barátnőm is szűz volt mielőtt összejöttünk és ennek még most is hihetetlenül örülök.:))
Azok akik meg itt írják, hogy segítenének ezen, meg ilyesmi...hát ritka szánalmas, sok életük nem lehet ha a való életben nem találnak maguknak senkit :D
2011. júl. 9. 21:50
7/16 anonim válasza:
Én imádnék egy ilyen lányt. Magam is félénk vagyok, szintén kapcsolat nélkül. Csak az a baj, hogy akik nekem szimpatikusak, azoknak nem kellek. Akinek meg esetleg én lennék szimpatikus, az meghátrál amikor kiderül rólam, hogy milyen is vagyok...
21/f
2011. júl. 9. 21:51
8/16 anonim válasza:
Első vagyok.
21:50: Az a szánalmas, hogy nem jöttél rá, hogy csak poénból mondtam(írtam)...
2011. júl. 9. 21:53
9/16 anonim válasza:
A férfiak annyit gondolnak erről hogy még szűk vagy ott lent és téged élvezetesebb megdugni...
2011. júl. 9. 21:56
10/16 anonim válasza:
LÁNYOKNÁL SOSE CIKI HA SZŰZ VAGY CSAK FIÚKNÁL ezt tanuld meg! (dominancia miatt)
Brian Tracy- Phoenix szeminariumot hallgasd meg!!!! (keresek linket ha érdekel, ez nekem RENGETEGET segített, mesélhetek a változásról ha érdekel)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!