Mit gondolnak az emberek valakiről, aki még 21 évesen szűz?
Ez olyan hülyeség.. mármint tényleg zavaró, mert nem tudom minek nézik az embert ha nem sunázik, meg egyedül van.. mondom ezt 33 évesen. Szűz nem vagyok, de nem voltam odáig..
A többségnek egyszerű, nekem nem.
Ez van.
utolsó előtti:
Persze, attól még,hogy nincs senkim lehetek nem szűz, de az a szomorú helyzet,hogy az ismerőseim mind tudják rólam,hogy az vagyok, mert egyszer nem láttak még fiúval, tudják,hogy társaságba se nagyon járok, szóval elég egyértelmű sajnos.
De hát ez van, nem tudok mit tenni.
Hát nem tudom, milyen emberek az ismerőseid, de szerintem pont azért kérdezgetik, mert látják, hogy ez zavar téged. Vágj vissza nekik valamivel, vagy tegyél úgy, mintha nem érdekelne téged a kérdezgetésük. Aki normális, az nyilván nem ilyen dolgokon fog élvezkedni, és nem zaklat másokat a hülye kérdéseivel. És az ilyen ember helyén is tudja kezelni a dolgokat, és elfogadja ezt a helyzetet, mert mindenkinek magánügye a szexualitás. Bár sokan azt hiszik, hogy manapság olyan könnyű találni valakit, ez legtöbbször a felszínes kapcsolatokra igaz, akinek meg ilyen-olyan okból nem jön össze, azt lehet cikizni. Mondjuk engem nem zavar, ha valaki 21 évesen szűz, nyilván megvan az oka, lehet az ő tudatos döntése is, és még értékelni is lehet ezt, mert nem adta oda magát mindenkinek.
A szüleim külön történet, sokszor jót akartak, de rosszul, meg igazából sokszor nem voltak tekintettel a gondjaimra, az én igényeimre, sokszor nem figyeltek rám, amikor kellett volna (vagy inkább homokba dugták a fejüket). Mondjuk igazuk van, 27-28 évesen már sokaknak családja van, de hát ez így alakult. A tágabb család sem sokkal jobb, van, aki minden egyes alkalommal azzal "poénkodik", hogy mikor jöhet már lagziba. Mindegy, én figyelmen kívül hagyom ezeket, nincs joguk megítélni engem, és soha senki nem kérdezett rá, hogy esetleg nem akarok-e elbeszélgetni erről-arról, vagy van-e valamilyen gondom, akkor most ne jópofáskodjanak.
21 évesen....
Ez olyan mintha azt mondanád h nem voltál még uszodában.
Ez nem ciki de kár kihagyni!!!! :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!