Ha valaki feldugott már magának valamit akkor feltétlen elveszíti a szüzességét?
Hivatalosan, orvosi értelemben véve a szüzesség elvesztése azt jelenti, hogy "vaginális penetráció": a férfi pénisze behatol a nő hüvelyébe. Először, még sosem történt ilyen eddig stb.
A hüvely bemeneténél található szűzhártya ilyenkor kitágul, megreped stb. Ez járhat kis vérzéssel is, de nem törvényszerű. A szűzhártya egy rugalmas hártya, gyakorlatilag előfordulhat, hogy már az első behatolás előtt kitágul, tornázás, lovaglás, önkielégítés, miegyéb miatt - és ez egyáltalán nem probléma. Ráadásul többnyire a tampon felhelyezése, az, hogy feldugod egy-két ujjad stb. - nem okoz semmit, a hártya eleve nem fed teljesen, tehát ezek a dolgok nem sértik meg úgy, mint egy pénisz.
Namármost, a gyakorlatban a szüzesség elvesztését ahhoz kötik az emberek, hogy életükben először volt szexuális, testi kapcsolatuk valakivel. Valakivel. A lényeg az, hogy hús-vér emberrel.
Ergo egy vastagabb toll, de az ujjaid sem fogják elvenni a szüzességed. Orvosi értelemben legalábbis biztos nem, és a közvélemény szerint sem. Ahhoz két ember kell, nem te és egy tárgy. Viszont a szűzhártyád változhat, természetesen.
Köszi a válaszokat. !
Nem nem én voltam. :O
#9-es, ezt előre nem lehet megjósolni. És nem a tamponhasználattól függ. :) (Bár nyilván az sokat segít, ha valamilyen formában már tudod, milyen érzés, ha van ott valami.)
Ha nagyon alaposan felizgulsz ÉS megbízol a partneredben és ő is odafigyel rád, és ez az egész kölcsönös tisztelet és odafigyelés, akkor nem fáj, akkor csak élvezed. Ha stresszelsz, rágörcsölsz, jaj mi fog történni, fájni fog-e, akkor jóllehet, érzel majd egy pici fájdalmat. Ne aggódj fölöslegesen, előtte. Mert igazából, fejben dől el minden, a két füled között, az agyadban. Ha ott valami nem stimmel, izgulsz, parázol - akkor nem lesz kellemes az együttlét.
Nekem pl. egyáltalán nem fájt az első behatolás. Másnak igen. Egyénfüggő. Lazíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!