Létezik olyan nő, aki akár szánalomból is képes elvenni egy 20 év feletti fiú szüzességét?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 19:03
2/7 anonim válasza:
ilyen nőket találsz az 51-es mellett.
4/7 anonim válasza:
Szánalomból nem, pénzért igen. Ha 20 év felett szűz vagy, akkor csúnya vagy, márpedig csúnya fiú egy nőnek se kell, se szexre, se kapcsolatra.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, feleségem se lesz soha, vagy legfeljebb egy prostit eltartok.
2012. márc. 6. 19:33
6/7 kovpet válasza:
Dehogynem lesz. Mentsd el ezt a kérdést és 10 év múlva olvasd vissza. :)
7/7 Jubilee válasza:
Ha így állsz hozzá nem is lesz. Az emberekkel az a baj, hogy ésszel akarnak szeretni. Szóval: agyalás STOP és élj. Köss barátságokat, ismerj meg új embereket (nőket?) és előbb utóbb eljön aminek el kell jönnie.
Én se vagyok szépség, sőt baromi félénk is voltam. Csak épp elhatároztam, hogy megváltozok. MEgváltoztam. Évek óta nős vagyok és boldog apuka...no meg ex nőfaló :)
Jó tud lenni pl: elmész táncot tanulni, tuti lesz ismerettség. Ha tudsz táncolni jó pont. Mindegy milyen vagy kívül, lesz párod.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!