Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy lehet elvenni egy lány...

Hogy lehet elvenni egy lány szüzességét durván. De még se fájjon annyira? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
a barátnőm szeretné hogy ha nagyon durván venném el neki de félek hogy az nagyon nagyon fájna..szerintetek mit csináljak?vagy hogy csináljam.18/l 19/f
2012. febr. 1. 17:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha durván akarja, akkor rajtad ne múljon. Dugd meg úgy, hogy még 1hét múlva is fájjon neki.
2012. febr. 1. 17:39
 2/18 pqpqpq ***** válasza:
87%
hat ha o ugy akarja akkor ne ellenkez mert az csak rosszabb lesz mindkettotoknek.durr bele aztan tessek
2012. febr. 1. 17:42
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
lehetetlen dúrván és fájdalommentesen csinálni..
2012. febr. 1. 17:43
 4/18 anonim válasza:
100%

Miért akarja durván? Ha durva vagy akkor egyértelműen fájni fog neki, mivel nem nagyon járt még benne semmi. Nem ajánlom, hogy már egyből durva légy, mert tapasztalatlannak tűnsz, és így kárt tehettek egymásban.

De ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, legalább vegyél egy síkosítót.

2012. febr. 1. 17:58
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Szárazon vágb be neki úgy h még neked is fájjon.. egy életre el megy a kedve az ilyen idiótaságoktól..

Ha valakit szeretsz, és ő is téged, nem értem miért kéne durván bánni egymással.. o.o

F/16

2012. febr. 1. 17:59
 6/18 anonim válasza:
91%
Nem lehetséges, hogy már nem szűz, de vérezni akar? :]
2012. febr. 1. 18:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
hidd el ha a szűzhártyát átszakítod fáji fog azt hiszi ez durván csinálod.úgyhogy vigyi rá és magyarázd be neki hogy durva voltál.később meg már csinálhatod durván
2012. febr. 1. 21:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

18:04

Ühüm. Ezek szerint túlságosan naiv és átejthető vagyok, mert én erre a magyarázatra például nem is gondoltam egyáltalán. Mindenesetre akár lehet is benne valami...

Egyébként amire én gondoltam először, az az, hogy azt hiszi, ha durván és hirtelen csinálják, akkor hamar túl lesz rajta, míg ha óvatosan, akkor végig feszíteni fogja.

2012. febr. 2. 01:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Told meeeeg tezsvírem!!!
2012. febr. 3. 13:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Van tapasztalatod? Ha van akkor tudnod kéne...ha nincs, akkor ne próbálkozz, azt amúgyis a kutyák szoktak. Ha a csaj keményen akarja, lazítsd el egy kis borral..de az eszed a helyén legyen!
2012. febr. 3. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!