Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy lehet elvenni egy lány...

Hogy lehet elvenni egy lány szüzességét durván. De még se fájjon annyira? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
a barátnőm szeretné hogy ha nagyon durván venném el neki de félek hogy az nagyon nagyon fájna..szerintetek mit csináljak?vagy hogy csináljam.18/l 19/f
2012. febr. 1. 17:38
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Itassa le?!

na talán ez itt a legrosszabb tanács...

amúgy magyarázd el a kedvesednek,hogy ha durva leszel az egyenlő azzal hogy neki az kegyetlenül fájni fog...

az elősnél én ezt semmiképpen nem ajánlom,később lehet persze de az első alkalom....

nem erre akar ő sem visszaemlékezni,ebben biztos vagyok

2012. febr. 3. 15:29
 12/18 csakválaszt válasza:
66%
Ha szeretitek egymást, akkor beszéld meg vele, hogy nem akarsz neki fájdalmat okozni. az én barátom nagyon vigyázott, de így is fájt! ha az első rossz lesz neki, később sem fogja szeretni, és így vele is meg magaddal is kitolsz!
2012. febr. 3. 17:04
 13/18 anonim válasza:
85%
Szerintem a te kedvedért akarja durván. Őszintén mond meg neki, hogy nem. Értékelni fogja. Jót tesz a kapcsolatotoknak is.
2012. febr. 3. 17:10
 14/18 anonim ***** válasza:

a csaj nem 100-as, nedvesedjen jól be aztán döngöld szét

ha az első rossz élmény lesz neki akkor az kihat egész életére

2012. febr. 3. 23:54
 15/18 Brumika válasza:
100%

Ha azt akarja hogy durván vedd el, akkor lehet hogy a barátnőd mazohista.

= Volt egy prosti a sivatagba, aki azzal hencegett, hogy őt még senki nem b..ta meg úgy hogy neki az fájjon.

- No majd én megkínálom úgy hogy sikítani fog mondta L. Alehandro

És valóban másnap igen nagy sivalkodást lehetett hallani a sivatag közepéről. Meg is kérdezték az emberek hogy csinálta?

- Hát úgy, hogy csupaszon lefektettem, és elkezdtem döfködni. Egyet a porba,- egyet a lukba azután megint egyet a porba,-egyet a lukba majd megint ....

2012. márc. 5. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
A barátnőd nem szűz!
2012. márc. 8. 18:24
 17/18 anonim válasza:
szerintem így is úgy is fog fájni ha gyengéd vagy ha durva... de szerintem akkor is inkább gyengédebb legyél főleg az elején mert egyrészt először fájni fog neki és ha már pont az elején durva vagy, lehet inkább azt mondja hogy wááá ez nagyon fáj hagyjuk abba. te meg hoppon maradsz. másodszor pedig ha meg nagyon durva vagy, kárt is okozhatsz benne és persze ki lesz a hibás?! Te! hiába fogod neki mondani azt hogy, hát de te mondtad... az már nem fogja érdekelni. :/ És ezzel így ugorhat a kapcsolatotok is... szerintem győzd meg róla hogy az elején így is úgy is fáj valamennyire és hogy jobb a gyengédebb verzió mert hogy te nem akarsz nagy fájdalmat okozni neki és szeretnéd hogy ő is élvezze a dolgot nem pedig hogy arra emlékezzen vissza majd évek múlva hogy mennyire fájt neki, hanem hogy azért még élvezte is és hogy a barátja milyen gyengéd volt hozzá..később meg majd úgy durvulhatsz ahogy ő akarja....
2012. márc. 17. 13:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Tolj fel neki egy fatuskót.
2012. márc. 26. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!