Fiúk nektek érték elvenni egy lány szüzességét?
Én most fogok a hetekben lefeküdni párommal. Neki fogom adni. Érdekelne, hogy nektek úgy átlagban mit jelent egy lány szüzességét elvenni.
Minden választ előre köszönök :)
L/19
Hogy érték e ez nem érték ha nem dicsőség !!!! =)
Gondolj bele van egy alma amibe előtted már sokan beleharaptak na akkor nem lesz kedved megenni azt az almát.... Igen az én számomra nagy érték a barátnőm is szűz volt és én is ! Együtt vesztettük el soha nem hagyom el őt !!!! =)
Az almás válasz frankó. Az utána lévő is, akik együtt vannak, és mindig együtt is lesznek.
Én 37 évesen eddig (és nagy valószínűséggel soha többé nem lesz ilyen) 3 leányt vezettem be a "felnőtt sexbe". Az elsőnél én is szűz voltam, örök élmény marad, nekem is, neki is. A második relatíva véletlen volt, én azt hittem, hogy beavatott, csak nagyon szűk, de utána megköszönte, hogy ilyen gyengéd voltam vele. A döbi-döbi kiült az arcomra, mert addig nem úgy viselkedett, mint egy szűz lány. A harmadik a kislányom anyja, sajnos azóta elváltunk, mert Ő úgy gondolta, egy életre nem lesz neki elég az én szerszámom, és előszeretettel próbálgatta másokét is.
Én tulajdon képpen megtiszteltetésnek veszem. nem erény, nem vagyok tőle több, de azért persze jó érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!