Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Milyen érzés elvenni...

Fiúk! Milyen érzés elvenni egy lány szüzességét?

Figyelt kérdés

Mmint milyen a behatolás? Gondolom először kicsit nehezebb.

De normális válaszokat. Csak kíváncsi vagyok.

Ja és nektek hány évesen volt az első?

2011. dec. 12. 18:14
 1/10 anonim válasza:
55%
Nem emlékszem, részeg voltam.
2011. dec. 12. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
olyan érzés mint a hokizás
2011. dec. 12. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon jó! Nem lehet igazából leírni, át kell élni!

Puha, meleg, nedves és szorít! És ahogy először beraktam, azonnál elakartam élvezni. 15 másodpercig bírtam és olyan erővel jött ki, hogy ilyet még nem éreztem. És a kielégülés és sokkal imtenzívebb érzés.

2011. dec. 12. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
én még nem vettem el senkiét de szívesen kiprobálnám...
2011. dec. 12. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, mert még hozzá sem értem, de már görcsbe rándult az arca, és elkezdte, hogy "hagyd abba, fáj". Szóval inkább letettem a dologról.
2011. dec. 12. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

3 lánynak is én voltam a konzervnyitója, ebből 2 olyan volt, hogy még csak nem is érintették előttem.

Szerintem semmi plusz extra nem volt benne. Persze kicsit óvatosabb voltam.

A szüzességemet szűz lánnyal vesztettem el... Hááát, gyors volt, neki meg semmilyen...

2011. dec. 14. 21:11
 7/10 Llcccp válasza:
56%
Én jobbra számítottam, de nem rossz :)
2012. márc. 10. 15:36
 8/10 anonimalkoholista válasza:
100%
Semmi különös, jóval szűkebb, mint aki nem szűz, ezért jobban szorít, néha túlságosan is. Nem az a művészet, hogy elvedd valaki szűzességét, hanem hogy úgy vedd el, hogy élvezze, orgazmusa legyen. Nekem sikerült, bár 40 percig vissza kellett valahogy tartanom magam, az meg csak sok gyakorlással megy, szóval én senkinek nem ajánlom, hogy egy másik szűzzel veszítse el.
2012. márc. 14. 13:16
 9/10 pekkerke válasza:
24%
én kilenc ébesen olyan jó hogy nem lehetleirni most tiz vagyok.
2012. máj. 1. 11:51
 10/10 anonim válasza:
Nem szűkebb sokkal minden nőnek másmien gyárilag a bejárat van akinek szűk van akinek nem annyira azèrt szorít mert rá görcsöl a lány nem lazítják el sokan ès feszült vagy nem biztos benne hogy akarja meg sok esetben nem nedvesrendesen. Am biztos akkor jó ès különleges ha szerelmes kèt személy egymásba am ugyan olyan èrzès aki nem szűz azzal is óvatosnak kell lenni ès figyelmesnek. Aki szűz azzal azèrt jobban mert mèg ismeretlen számára a dolog. A szüzhártyába nincs ideg nem azèrt fáj nekik ès ha minden okè akkor vèreznise kène. Csak sok lány tul hamar beleugrik ès nem gondolja át a dolgot de nemis kapnak èrte semmit csak egy laza szexet vagy baszást nem szeretkezès.
2017. máj. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!