Lányok milyen érzés elvenni egy srác szüzességét?
Jó volt megrontani (:
Félreértés ne essék, egykorúak vagyunk, nem vagyok pedofil és bőven 14 felett vagyunk.
Amúgy mi történt volna előtte, közben, utána? Ugyanolyan volt, mint bárki mással, hiszen elméletben minden apró kis mozzanatot tudott.
09:14
09:1-es vagyok. Igen az vagyok. Egy szűz srác.
Előtte hónapokig csak csókok, ölelések, simogatások, ujjazások.
Amikor megtörtént, hosszú előjáték közben lassan levetkőztettük egymást, és nem akart azonnal belém hatolni, először felderített a kezével, a szemével. Az első behatolás nagyon óvatosan történt, aztán megállt, csak óvatosan kezdett el mozogni, majd lassan gyorsult fel.
Elméletben ő is tudott mindent, meg előtte sokat beszélgettünk a témáról. Nem éreztem úgy, mintha egy tapasztalatlan kezében lennék, aki nem tudja, mit kell csinálni és nem figyelne oda rám. Nagyon élvezetes volt nekem is. Első alkalommal nem ment el. Félóráig közösültünk, és közben keresgéltük, hogy a jobb neki és nekem is. A tanulás időszaka volt. Második alkalommal ment csak el. Nagyon jó érzés, hogy én voltam neki az első, és nagyon büszke vagyok rá, hogy nem idegesen és feszülten élte meg, mintegy teljesítménykényszerrel, hanem örömmel várta és végig élvezte.
Utána mindig összebújunk (akkor is és azóta is), beszégetünk, pl megbeszéljük, hogy milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!