Lányok milyen érzés elvenni egy srác szüzességét?
en nem szeretem el venni egy fiu szuzesseget
voltam mar szuz fiuval es elotte csak ujazas volt meg csokok,tapi es mondtaa hogy akarja es megtortent,
amiert nem szeretem elvenni egy fiu szuzessegett merr hamar elelveznek a szuzek...
Köszi 18:20! Én is szűz fiú vagyok! Ettől a válaszodtól csak még jobban félek a szextől, elment a kedvem a dologtól!
Még egyszer kössz! :(
18:20: te talán sorozatban vetted el fiúk szüzességét, hogy ennyit tudsz róluk? :-P
Én csak egynek vettem el. Az is attól félt, hogy majd túl hamnar el fog menni. Aztán sehogyse ment el. :-) Azóta se ment el még tíz perc alatt, szóval a korai magömlés nem jellemző a házuk táján. :-))
21:06
Szia megkérdezhetem hogy mennyi idős vagy? Mert én már olvastam olyan hozzászólásokat, kaptam olyan viszajelzéseket hogy mivel én már elmultam 30 és szűz vagyok, ezért forduljak szakemberhez:-(. Úgylátcik engem már selejtesnek tartanak:-(
13:16: nem 21:06 vagyok.
Nyugodj meg, nem vagy selejtes. Ők ellenben szűklátókörűek, és az esetek többségében még agresszívak is.
Én 31 éves múltam, amikor elvesztettem a szüzességemet, a párom 29, szintén szűz volt ekkor. Biztosíthatlak, hogy aki ismer minket egyáltalán nem tart selejtesnek, sőt! :-)) Se kívül, se belül.
Egyszerűen csak nekünk ekkor jött el az időnk, ekkor találkoztunk egymással. Korábban nem akartuk, mert nem volt rá méltó/alkalmas partner, hiéab volt meg a lehetőség. Azt a tapasztalatot, amit ez előtt x évig y számú partnerrel nem szereztünk be, most egymással pótoljuk. :-) Nagyon élvezetes.
14:53: minden az önbizalmon múlik. A környezeted pontosan ugyanúgy gondolkodik rólad, ahogyan te magadról.
Nézz körül! Ugye, hogy azok az emberek a legnépszerűbben, akik elégedettek magukkal, és ettől kiegyensúlyozottak? Ők szinte vonzzák maguk köré a többi embert, belértve téged is. Velük könnyű beszélgetni, ők nem teherként jelentkeznek egy kapcsolatban, hanem támogatásként. Egy ilyen ember társaságában jó lenni.
Én is ezt javaslom neked. Nem könnyű, tudom, végigéltem én is. De el kell fogadnod magadat olyannak, amilyen vagy, sőt: örülnöd kell annak, hogy olyan vagy, amilyen! Ez a fajta megelégedettség és kiegyensúlyozottság fog adni neked egy olyan pozitív kisugárzást, ami vonzani fogja hozzád az embereket, nemtől függetlenül. A tétova, panaszkodó, megkeseredett stb emberek társaságát kerülik, míg a magabiztosakét keresik.
Saját példa: Évekig kövérnek, csúnyának és unalmasnak tartottam magamat, hiába állították az ellenkezőjét a barátaim. Végül beláttam, hogy csak egy út van ebből kifelé: hogy elfogadom végre önmagam. Hiszen saját magammal senki másnak nincs problémája, csak nekem. Amíg azonban nekem problémám van magammal, addig ez kiül rám, meghatározza az életem - és igazából addig nem is vagyok elég érett egy tartós párkapcsolatra. Addi csak karót keresnék a babhoz, ahelyett, hogy magam is képes lennék a teljes személyiségemet adni.
3-4 hónappal az után, hogy ez a döntés megszülettett bennem és elkezdtem örülni önmagamnak meg az egyedülálló állapotomnak, a párommal megtaláltuk egymást. Őt éppen az vonzotta hozzám, hogy mennyire önálló és kiegyensúlyozott vagyok. Biztos vagyok benne, hogy az időzítés nem volt véletlen. Amint készen álltam rá, hogy eljöjjön az igazi, el is jött. Ha korábban jött volna el, vagy fel se ismerjük egymást, vagy egymás terhére lettünk volna. Így most teljesen kiegészítjük egymást. 4 hónapos házasok vagyunk.
Fogadd el, hogy MOST egyedülálló vagy. Kezdj el örülni ennek, és önmagadnak, annak, hogy olyan vagy, amilyen vagy. próbálj kiegyensúlyozott, elélgedett és boldog lenni az életben. Mert nem az ad az embernek értéket, hogy párja van, nem az határozza meg, hanem önnönmaga. És a lányok - ugye, férfi vagy? - megérzik, ha valaki "csak" nőt akar, de mindenáron. Az nem kell nekik, attól menekülnek. Olyan kell nekik, aki nem akar mindenáron becsajozni, aki nem elkeseredett, nem türelmetlen, nem kétségbeesett, hanem tele van lelki erővel. Aki magabiztos.
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni.
18:20
Lehet, hogy elsőre hamar elmegy,de nemhinném, hogy pár alkalom után is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!