Milyen érzés a szüzesség elvesztése? A fájdalomtól azért élvezhető is?
Figyelt kérdés
pls sztorikat nektek hogy/milyen volt milyewn póz/milyen körülmények2011. okt. 31. 22:06
2/6 anonim válasza:
Nekem nem fájt egyáltalán,csak feszítő érzés volt.Eléggé felizgultam,ellazultam és szerettem a barátom(akivel még most is együtt vagyunk).Mivel mindkettőnknek ez volt az első,ezért misszionárius pózban csináltuk nyugodt körülmények között,nem beszéltünk meg előre semmit,csak így alakult,és egyáltalán nem bántam meg.Nekem kellemes élmény marad.
3/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, sőt az egészet csillagos 5-re értékelem. Fordított misszionárius póz volt (én voltam felül). Valószínűleg azért volt ilyen jó, mert nagyon szeretjük egymást és nagyon gyengéd volt hozzám.
4/6 anonim válasza:
Nekem egy kicsit fájt, de kilehetett bírni. Szóval ezt sem nevezném olyan kibírhatatlan fájdalomnak, csak kicsit feszítő érzés, meg kellemetlen. De miután átszakad a szűzhártyád egyre jobb lesz. :) Velem is nagyon gyengéd volt a barátom (most is együtt vagyunk), és nagyon figyelt rám. Ő már nem volt szűz, szóval neki volt némi tapasztalata. Mi is misszionárius pózban csináltuk, szerintem ez a legjobb. Teljesen nyugodt volt az egész. :) Persze első alkalommal nem volt orgazmusom, de nagyon szép emlék volt, mert eleve azzal az emberrel történt, akit igazán szeretek. :)
5/6 anonim válasza:
Én vízben csináltam először. A mostani barátommal, a lényeg, hogy nagyon fel kell izgasson, (nálam ez a szex imitálásával jön elő leghamarabb) és akkor nem fáj, vagyis nekem egyáltalán nem fájt és nem is véreztem, és annyira jóóó volt *.* azóta is együtt vagyunk, imádjuk egymást.
18/L
6/6 poiu válasza:
Nem technika, szerelmesnek köll lenni. Ezt mondja mindenki. Ha jót akarsz :-) várdd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!