Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség-helyreállító műtétrő...

Szüzesség-helyreállító műtétről hallottatok-e? Páromnak milyen lenne az érzés?

Figyelt kérdés

Nemrégiben komolyan elgondolkodtam ezen, mivel párommal beszélgettünk kapcsolatunk előtti "életünkről". Mivel neki tulajdonképpen én vagyok az első, ezért valahogyan a szüzességre terelődött a szó. És bar nem mondta ki egyértelműen, de éreztem, hogy szeretné, ha lehetne lehetősége egy szűz lánnyal "kipróbálni". Talán természetes elfojtott vágynak is betudhatjuk...

Szóval elgondolkodtam, hogy valamennyire tudnám-e biztosítani neki ezt, akár meglepetésként is, így utánanéztem, hogy van lehetőség ilyen beavatkozásra.

Szerintetek mennyire lenne számára olyan érzés, mint amit életem első komoly partnerének tudtam "adni".

Fontosnak tartom még leírni, hogy bőven 20-on felül vagyunk.

Köszönettel egy lány...

2008. nov. 4. 19:05
1 2
 1/14 anonim válasza:
40%
gondolkozz már...szüzesség helyreállító műtét?! nem vagy norma
2008. nov. 4. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez az érzés főleg lelki ,és nem fizikai érzés. Ha eltekintünk attól,hogy a lányoknak általában fáj az első szeretkezés,akkor a fiú max abból veheti észre,hogy a lány még szűz,hogy kicsit ügyetlen,nem igazán tudja,hogyan mozogjon,hova tegye a lábát, stb,bizonytalan, nem kezdeményez.Na meg persze, szűkebb is nyilván, de ebből nem lehet egyértelműen azt érezni,hogy szűz. Tehát, ha létezne is ilyen szüzesség helyreállító műtét, akkor se érnétek vele túl sokat,hisz a párod tudja,hogy nem te vagy neki az első. Szerintem a fiúk azért szeretnék kipróbálni egyszer szűz lánnyal, mert jó érzés lehet,hogy ők avatják be a lányt...Nem a fizikai élvezet miatt.

És egyébként a kérdésre válaszolva, nem tudok róla ,hogy létezik,és biztos is vagyok benne,hogy nem.Elvégre egy szűzhártyát nem lehet visszavarrni, nem is lenne miért ezt tenni.

2008. nov. 4. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Max a szűzhártyádat tudják "kicsit összevarrni" de az már sosem lesz az eredeti ha 1x átszakadt.
2008. nov. 4. 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem érzik a fiúk a szűzhártyát, csak a tapasztalatlanságot...a tudat a fontos, h ő van vele először, ezt pedig sajnos te már nem tudod megadni neki:)

De gesztusnak szép...:)

2008. nov. 4. 19:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Csak idézni tudok a hitetlenkedőknek.

"így utánanéztem, hogy VAN lehetőség ilyen beavatkozásra"

Igen igen itt kis hazánkban is...

Mindenesetre a kérdésre továbbra is várom válaszaitokat.

Bár abban igazatok lehet, hogy ez több mint fizikai, sokkal inkább lelki. De akkor éljen ilyen -általam elfojtottnak vélt- vággyal?

2008. nov. 4. 20:10
 6/14 anonim válasza:
87%
Van ilyen. Hiába mondják,hogy nincs... a hüvelyen belül vmi vékony hámot vagy mi a fenét varrnak össze . Vagy valami ilyesmit mondtak a TV-ben. Szal nem baromság!!!
2008. nov. 4. 20:55
 7/14 anonim válasza:
62%
a férfi érzi a szűz hártyát!!
2008. nov. 4. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Van, van, de ne legyél már hülye, az egy MŰTÉT, ott lent ráadásul, következményekkel járhat, sebes lehet, fájhat is, főleg, ha majd átszakítja!! Kell ez neked? Hiszen most gondolom király a szex, nem?? Ne tedd ki az élvezeteteket és a testedet ilyen mesterséges beavatkozásnak. Szerintem... Akkor már inkább lepd meg egy szerepjátékkal, öltözz be ártatlan kis diáklánynak (2 copfba a hajad, vmi rózsaszínes smink, fekete szoknya, fehér ing), és játszd el, hogy nem tudsz még semmit a szexről, és ő a menő srác, aki beavathat. Aztán szépen, fokozatosan és gyengéden csináljatok mindent, mintha tényleg az 1. lenne. A végén pedig bújj oda hozzá, és súgd viccesen a fülébe, hogy "Köszönöm, nem bántam meg." és ölelgetsd. Szerintem így ha beleélitek magatokat kiélheti azt a vágyát, csak játszd jól a szereped:D Jól hangzik, nem?
2008. nov. 4. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondold ezt még át, (szerintem is inkább lelkileg, mint fizikailag vágyik rá) de ha biztos vagy benne, sok sikert kívánok!:) Kérdésedre válaszolva pedig: vannak férfiak, akik érzik, amikor átszakad szűzhártya, egyesek pedig nem.
2008. nov. 4. 23:12
 10/14 anonim ***** válasza:
40%
Ha utánna néztél, akkor meg miért kérdezed????A férfiak,nem érzik a szűzhártyát.Nekik abban más egy szűz lánnyal, hogy szűkebb a hüvely, nem a hártyától. Azt hiszem, azt meg nem tudják, összehúzni, vagy tévedek????
2008. nov. 5. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!