Szüzesség-helyreállító műtétről hallottatok-e? Páromnak milyen lenne az érzés?
Nemrégiben komolyan elgondolkodtam ezen, mivel párommal beszélgettünk kapcsolatunk előtti "életünkről". Mivel neki tulajdonképpen én vagyok az első, ezért valahogyan a szüzességre terelődött a szó. És bar nem mondta ki egyértelműen, de éreztem, hogy szeretné, ha lehetne lehetősége egy szűz lánnyal "kipróbálni". Talán természetes elfojtott vágynak is betudhatjuk...
Szóval elgondolkodtam, hogy valamennyire tudnám-e biztosítani neki ezt, akár meglepetésként is, így utánanéztem, hogy van lehetőség ilyen beavatkozásra.
Szerintetek mennyire lenne számára olyan érzés, mint amit életem első komoly partnerének tudtam "adni".
Fontosnak tartom még leírni, hogy bőven 20-on felül vagyunk.
Köszönettel egy lány...
Szerintem nem érzi a szűzhártyát..ez nagyon nagy butaság....már ne haragudjatok...az egy nagyon vékonyka hártya ami középen általában lukas(nem is kicsit)igy egyszerűen nem hiszem el h érzi..azt érzi h szűkebb , az meg azért van mert fél és begörcsöl...mert az első mégis csak az első...
sztem felesleges megcsináltattnod..max fájni fog neked, de neki nem lesz más..hisz minden izmod el lesz lazulva...na meg ha 20on felül vagy bőven akkor gondolom ő is...nem most kéne eszébe jutni hogy szűz lánnyal akar lenni....(meg ez amugyis furán hangzikXD)én meg kiakarok próbálni egy 20 cm péniszt..na akkor elküldöm a barátomat megnagyobbítattni..ugyan....
köszönöm a válaszaitokat!
Azért arra még kíváncsi lennék, hogy az utóbbi kommentelők mit értettek az alatt, hogy maximum csak nekem fájna?
Egyébként nem hiszem, hogy csak most jutott eszébe, csupán nem volt lehetősége! Így talán érthető a vágya.. vagy rosszul látom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!