Lányoknál fáj a szüzesség elvesztése? Milyen érzés? Saját magamnak esetleg jobb lenne?
saját magadnak nem tudod elvenni a szüzességét.
Nem fáj ha a partner nem béna.
kérdező: nincs hangja, és ne vedd el magadnak...
ha elég jó partnert választasz aki ért is hozzá, és érdekled is anyira h kedves legyen akkor gondolom nem fog anyira fájni, meg lazítani kell..
de magadnak elvenni..abban mi a jó? akkor is fájni fog..sőőt...mert ugye nyilván nem fogsz sem ellazulni sem benedvesedni a gondolattól, hogy na most elveszem magamnak..plusz társadalmilag sem valami jólhangzó dolog hogy az én első partnerem én voltam..
Hát ez baromság! Elvenni nem tudod magadnak. Ha kiszakítod a szűzhártyát akkor igen fizikailag mondható, hogy már nem vagy szűz. Sok lánynak magától kiszakad. De igazából akkor veszted el amikor először közösülsz mással.
Fáj-e? Ez váltózó, lányoktól függ. (mint a szülés is) Van akinek nagyon, fáj, van aki nem érez semmit, a vérzés is ilyen. De sokat segít, hogy milyen a partner, gyengéd érzékeny, vagy egy vad és durva. Illetve még azt tudom írni, hogy minél idősebb egy lány annál jobban élvezi a legelső alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!