Az első alkalom milyen érzés lesz, tapasztalatok?
Kérlek meséljetek tapasztalatokat a szüzességetek elvesztéséről! Kicsit parázok, mégis milyen érzés lesz, bár azt tudom, hogy az első alkalommal kicsit fájni fog. Egy hét múlvára tervezzük a barátommal, ő már nem szűz.
18 L vagyok.
Ez mindenkinél más. Nekem élvezhetetlen volt az első 5 alkalommal pedig 2 héten belül történt, mind az 5. Utána kezdett egyre jobb és jobb lenni. Szobatársnőmnek az első is isteni volt. Emberre válogatja.
23/N
Tényleg borzasztóan változó. Egy barátnőmnek borzalmas és fájdalmas volt. Nekem semmi extra. Nem is fájt, nem is volt valami fantasztikus, de inkább a pozitív felé hajlik. Csak akkor tedd meg, ha 100%-ig bízol benne!!!! Tényleg! Különben nagyon fogod bánni, s egy életre megsérülhetsz lelkileg, ha valami gikszer adódik. Én szerencsés voltam, a világ egyik legfigyelmesebb pasijával történt meg, aki azóta a vőlegényem!
Majd írd meg, hogy milyen volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!