17 vagyok, az osztályban már mindenki elvesztette; én nem, de én 159 cm és 56 kg vagyok; és hájasnak látom a kerek hasam. Lefeküdjek a fiúmmal? Meg merjem tenni? Vagy talán nem vagyok kövér?
Ú te nagyon ostoba vagy még. Komolyan, szégyellem magam miattad 18 évesen.
Legyél inkább arra büszke, hogy:
1. Nem dugsz divatból!
2. Nem követed az igénytelen tömegeket!
3. Ahelyett, hogy ilyesmiken töröd a fejed inkább tanulsz!
4. Ha kövérnek érzed magad sportolj, de alapvetően nincsen veled gond!
Szia.
Honnan tudod, hogy az osztályban csak te nem kamatyoltál?
A sok kis ribi lehet csak beetetett vele, holott ők is lehet még szüzek.
Most ezt honnan tudjuk, hogy hájas vagy e? Én 54 kg vagyok, szerintem pont jó... Nem hiszem, hogy te az 56 kg-dal olyan hájas lennél...
Ja és mellesleg szűz vagyok, kit érdekel?
17/L
Lefeküdj e vele? Ahogy érzed, Tőled függ. De szerintem ne azért tedd mert az osztályban már minden lány elvesztette. Mellesleg nem vagy kövér. Ha aránylag nézzük, tökéletes testsúlyod van :) 17/L
Először talán bizonyosodj meg róla, hogy szeret és ne ilyeneken gondolkodj, hogy dob e, mert hájas vagy. Mert ha ezért dob nem szeret. És ha ennyire zavar sportolj.
17/L
Korábbi hozzászólásra (talán a második) válasz: kitűnő tanuló vagyok, eddig is az voltam; úgyhogy egyáltalán nem csak az alakom érdekel; de a fontos dolgokat megoldom magam, vagy segítséget kérek.
Ezt a kérdést azonban teljes névvel sehol sem mertem feltenni. Egyébként pedig a jóindulatú tanácsokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!