Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A baratnoim kozzul mar mindenk...

A baratnoim kozzul mar mindenki elvesztette a szuzesseget, neha olyan kulonallonak erzem magam, h en meg az vagyok, ez ciki?

Figyelt kérdés
meg15-16 ev koruli lanyok vagyunk, elvileg meg ra erunk, de ok mar elvesztettek .
2011. nov. 6. 15:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%

Ha gondolod segíthetek hogy te se légy az. =)

18F

2011. nov. 6. 15:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem de csak azért ne veszítsd el mert a barátnöid már nem azok ha emiat lenéznek akkor azok nem is igazi barátnök de ez csak az én véleményem 16/f
2011. nov. 6. 15:39
 3/14 anonim válasza:
100%

Nem az.

Ne valami balek srácnak add oda, mert hamar el akarod te is veszíteni, várjál vele. :)

2011. nov. 6. 15:40
 4/14 A kérdező kommentje:
kosszii nektek <3
2011. nov. 6. 15:41
 5/14 A kérdező kommentje:
es ha nar 9 honapja jarok egy fiuval akkor normalis lenne ha meg tennem vele ? 15 evesen !...
2011. nov. 6. 15:42
 6/14 anonim válasza:
100%
Az is lehet, hogy még ők is azok és csak menőzni akarnak, vagy valami. Pedig szerintem ez nem jó, és tényleg ráérsz még! Sokkal jobb az, ha megvárod az igazit, mintha csak úgy összeszedsz valakit hogy végre te is "menő" legyél. Én 19 éves vagyok, van már barátom, de még én is szűz vagyok, és örülök neki, mert így az övé lehetek, és őt igazán szeretem. Tényleg nagyon jó, hogy nem adtam oda magam akárkinek, mert most biztosan bánnám így hogy megtaláltam azt, akit igazán tudok szeretni és ő is viszont szeret. Szerintem nem kell elsietni a dolgokat és várj. Egyáltalán nem ciki, ha valaki csak annak adja oda magát, akit tényleg szeret.
2011. nov. 6. 15:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem idő kérdése. Ha úgy érzed tedd meg, de ne azért mert így akarsz a "csoportba" tartozni, hanem azért mert szereted a srácot és akarod az öröm szerzés eme formáját vele. Ez esetben nem számít a korod.
2011. nov. 6. 15:46
 8/14 anonim válasza:
100%
15 évesen én magam gondoltam úgy, hogy fiatal vagyok hozzá, és így utólag nem is bánom :D Pedig nekem is volt egy rövidebb kapcsolatom akkor. Tégy úgy, ahogy jónak látod, de ne csak azért veszítsd el te is, mert már az összes barátnőd megtette ezt. Erre van az a jó kis mondásunk, hogy ha ők beugranak a kútba, akkor te is? :D Tudom, ez nem igazán passzol a témához, de összefoglalja a lényeget. Csak azért, mert ők már megtették, neked nem kell, csak ha tényleg szeretnéd is.
2011. nov. 6. 15:49
 9/14 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat :)
2011. nov. 6. 15:53
 10/14 anonim válasza:
100%

15 evesen en is azt hazudtam, hogy elvesztettem mar, mert nem akartam lemaradni, meg felbosszantott, hogy milyen lenezoen beszeltek rolam a tobbiek.

Ha jot akarsz magadnak, es szereted magadat, akkor megvarod azt a fiut, akivel kolcsonosen szeretitek egymast, meg akkor is, ha esetleg, csak husz evesen veszted el. Semmi gaz nincs benne, ne hagyd, hogy masok befolyasoljanak ebben.

2011. nov. 6. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!