Csak a fiúnál ciki, ha szűz mondjuk 20-23 év fölött? Akik így gondolkodnak, miért csak az egyik nemnél veszik ezt cikinek?
nem csak a pasinak, nőnek is ciki. hogy miért? mert elmond valamit az illetőről, ha ennyi idő alatt nem tudott kialakítani olyan normális kapcsolatot, amiben elveszthette volna. ezért. lehet védekezni a ' megfelelőnek tartogatom magam', de egyszerűen kizártnak érzem, hogy 21-22-23 stb éves ember életében nem volt olyan , akivel ezt megtehette volna...aki vallás miatt nem veszti el, az más.
19L
Osztom az első véleményét!
Csak ezt sokan nem ismerik be, de így van!
ma 19:05
Nem.
Neki a magánügye, nekem meg a privát véleményem.
Ez pont olyan, mintha kiderülne valakiről, hogy b*zi. Engem nem izgat, nem diszkriminálok senkit emiatt.
A fent említett dolgot sem nevezném cikinek, de valószínűleg oka van, csak azt nem bírom, mikor ezt akarják mindenkire ráerőltetni, lenézni azokat, akik 15-16 évesen már túl vannak rajta, és isteníteni kell azokat, akik 20 év fölött még szüzek, pedig nem egy nagy dicsőség...
nem dicsőség, de elfogadható
első barátnőm 14 volt én 17, szerettük egymást...és nem azért történt meg mert el akartuk veszíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!