Csak a fiúnál ciki, ha szűz mondjuk 20-23 év fölött? Akik így gondolkodnak, miért csak az egyik nemnél veszik ezt cikinek?
19:38:
Pl. Amerikai Pite 1? :P "mire kezdődik az egyetem, el kell veszítenünk"....azt hiszem ez volt benne, ha jól emlékszek...az első részben.
19:20
Na de ha nem diszkriminálsz senkit, meg semmi, akkor mi értelme van cikinek mondani? A cikiség valamiféle negatív megkülönböztetés, de ha téged nem érdekel, akkor az nem ciki, hanem nem érdekel. A kettő között van különbség.
Na meg sehol nincs leírva, hogy 20 évesen márpedig muszáj már olyan kapcsolatot kiépíteni, ahol van szex.
Előző:
Bocsi, én fogalmaztam rosszul.
Az első hozzászóló írta ezt a részt "lehet védekezni a ' megfelelőnek tartogatom magam', de egyszerűen kizártnak érzem, hogy 21-22-23 stb éves ember életében nem volt olyan , akivel ezt megtehette volna..."
Na ez az, amivel egyet értek, és erre reagáltam volna, nem a cikiségre, ha félreérthető volt.
Nem dicsőség az sem, ha valaki 13 évesen már nem szűz, csak egyszerűen túlságosan fel van fújva ez a téma, mindenki veszítse el akkor, amikor úgy érzi, csak nem bírom, mikor ez alapján ítélkeznek (a saját példám miatt sem, 14 és fél voltam, de a 9. évünkben vagyunk, nem hiszem, hogy emiatt le kéne nézni...)
19:20-as és 3. válaszoló voltam.
23N
a társadalom egy értelmi szintet el nem érő rétegeiben ciki. akik ilyen körökben mozognak, azoknál az a trendi ha kefélnek összevissza. pusztán azért, mert más nem jutott, nem képesek alkotni, nem képesek értelmesen időt tölteni, másra nem futja, csak a dugásra. köztük az a mérték hogy ki mennyit ba$zott már.
azon bizonyos értelmi szint felett az emberek rájöttek hogy az, hogy valaki nem feküdt össze az első jöttmenttel aki hajlandó volt rá, még nem jelenti azt hogy ő kevesebb bármivel. van, aki tiniként veszti el egy komoly kapcsolatban. de ez a legritkább. a legtöbb tini szex pusztán ösztönök meg megfelelési kényszer szüleménye.
összefoglalva nem ciki senkinek, aki azt mondja az visszamaradott, közmunkásnak jó lesz. meg aztán kell valaki a maúnika saó ba is...
első vagyok. elolvastam egy csomó hozzászólást, és komolyan, jókat röhögtem. vallás azért felmentés, mert ott direkt nem veszti el. Viszont ha valaki 23-24 évesen még szűz, és nem vallási okokból, akkor nem hiszem, hogy direkt döntött így, és ez ciki. ciki, mert nem azt jelzi, hogy értelmiségi, és van pénze, lehetősége minőségi programokra szex helyett ( ahogy valamelyik igen értelmes kommentben olvastam)....hanem azt, hogy KÉPTELEN volt valakivel ÉRTELMES KAPCSOLATOT kialakítani ilyen hosszú idő alatt!! és senki nem mondta, hogy 14 évesen jobb elveszíteni, mint az öreg szüzek korában. egyik sem jobb a másikánál. az is ciki, ha valaki fűvel fával b*szik, az is, ha senkivel sem csinálja.
gondolkozni kellene, nem po*fát járatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!