Ciki, ha tizenhét éves csaj létemre még szűz vagyok?
ultragáz. AZONNAL SZŰZTELENÍTENI KELL téged.
címem: 1117 Budapest, Pázmán sétány 1.
Telszám: 06-30-298-3432
hívj
egyedül biztos nem, én is az vagyok még. Ezek a dolgok mindenkinél máskor érnek be, és mindenki másképp gondolkodik erről. Én pl. majd csak házasság után szeretném elveszíteni.
Leszarom, h a mai 16 évesek attól érzik magukat menőnek, h nekik már megvolt. És nem értik, h én miért örülök annak, h én még nem. Nem értik, sokan nem értik, de nem is érdekel.
Különben is, ne mások véleménye számítson már egy ilyen kérdésben!
19/L
Hát... Én is az vagyok 17 éves létemre. Kit érdekel? :) Majd eljön a mi időnk is. :)
17/L
Ez már jó néhány éve téma.Hidd el,hogy ez csak a felszín.Ha egy kicsit jobban körülnézel (akár ezen az oldalon is) akkor láthatod,hogy rengeteg 20-23-25 éves szűz ember van.Mindenki maga dönti el,hogy mikor akarja elveszíteni.Persze nem rossz dolog a szex,de semmivel sem érsz kevesebbet attól,aki már nem szűz.Egyébként a mai világban inkább légy rá büszke,hogy sikerült megőrizned.Egy komoly fiú/férfi ezt igen nagyra tartja.Én is becsülöm azokat a lányokat akik nem fekszenek le fűvel fával.Szerintem inkább örülj neki,és légy rá büszke.Majd úgy is eljön az ideje,hogy elveszíted.Nem vesztesz semmit azon a néhány éven...Aki pedig az ellenkezőjét mondja az rosszul látja a dolgot vagy pedig bas*za a csőrét,hogy nem várta meg az igazit.
Egyszóval nem ciki!
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!