Ciki, ha tizenhét éves csaj létemre még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
A szobatársaim már nem azok és mindig mondják, h ennek örüljek, mert ez kincs, és h cserélnének velem. Szerintem tök ciki. Szerintetek? :/2011. okt. 19. 16:18
51/72 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki(előző vagyok) én nem járnék nem szűz lánnyal aki már odaadta magát másnak.. :) az igazival szeretném elveszíteni és ő is velem :)
55/72 anonim válasza:
Igen, ez ultraciki. Már legalább 12 évesen el kellett volna veszí.tened a szűzességed :S Márok már 14 évesen terhesen te meg még szűz vagy 17 éves létedre???
57/72 anonim válasza:
Nem ciki, inkább az a "ciki"
, ha 16 alatt veszíti el valaki a szüzességét... 14L
58/72 Cila123 válasza:
Drága 17 évesek siessetek, mert nagyon "elkéstetek". Nagyanyátoknak 17 éves korában már 2-3 gyermeke volt. De a férjének,gyermekei apjának adta szüzességét és nem az első kanos, hazug fickónak. Nem értem miért az a nagy sietség a 16-17éves leányoknál, és a szüzesség értéke relatív 16-17évesen még érték 30 évesen már nem annyira.
59/72 Imre777 válasza:
Hülye vagy?!
Dehogy ,,ciki"! (Akinek ciki, az bolond!)
Ez (leenne) a normális! Az, hogy a gyerekek basznak ,,orrba-szájba", az nem normális!
(Remélem még mindig szűz vagy!)
60/72 Imre777 válasza:
Hülye vagy?!
Dehogy ,,ciki"! (Akinek ciki, az bolond!)
Ez (lenne) a normális! Az, hogy a gyerekek basznak ,,orrba-szájba", az nem normális!
(Remélem még mindig szűz vagy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!