17 vagyok, az osztályban már mindenki elvesztette; én nem, de én 159 cm és 56 kg vagyok; és hájasnak látom a kerek hasam. Lefeküdjek a fiúmmal? Meg merjem tenni? Vagy talán nem vagyok kövér?
Lássuk csak, milyen érvek szólnak
1. mellette: már mindenki lefeküdt valakivel az osztályban. (El sem tudom képzelni, ez hogy derült így ki, talán valamelyik tanórán megkérdezték...?) Azon kívül nagy bátorságra vall lefeküdni a pasinkkal.
2. ellene: hájasnak látod a hasad.
Amíg ezeken filózol, addig ne feküdj le vele.
Ne feküdj le olyan sráccal, aki mellett (még?) nem érzed azt, hogy minden porcikádban elfogad és imád úgy, ahogy vagy.
És ha szűz vagy, és a srác még a hasadat se látta, ne rögtön a szexre gondolj, hanem előbb jussatok el a pettingig. Az első is jobb lesz, ha nem durrbele alapon megy, és nem szorongsz.
Az én hasam sem lapos, nekem is nehéz volt elfogadni, de a mostani barátom kifejezetten szereti :D Gondolj arra, hogy a legtöbb nőnek nem teljesen lapos a hasa, és a legtöbb férfi ezzel tisztában van. A számatadok alapján semmi gáz nem lehet veled, el tudlak képzelni, ahogy szomorúan fogdosod azt a kis semmi bőrréteget, amit hájnak nevezel :D
Nézd, én idősebb kategória vagyok egy húszassal, de az én pasimnak mindig vékony női voltak és én meg 170 cm-hez voltam 73-74 kg mikor megismert és mégis csinosnak és szexinek tartott. Azóta sajnos híztam pár kilót még rá, és még mindig szexi lédinek hív néha, imád engem, és ha bánkódok a kilók miatt lehülyéz és megnyugtat hogy nem az a fontos.
Lehet hogy a barátodnak nem is tetszenek a deszkák, és imádja a kis pocódat, ahogy az én párom is kispárnámnak hívja. :)
Ne aggódj! Az a fontos mutasd ki neki mennyire szereted, majd ha ágyba kerültök akkor is ugyanúgy, és nem a hasad fogja nézni, hanem a szemedbe néz és egy szép, kívánatos lánynak fog látni, hidd el!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!