Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 vagyok, az osztályban már...

Magdyyyy kérdése:

17 vagyok, az osztályban már mindenki elvesztette; én nem, de én 159 cm és 56 kg vagyok; és hájasnak látom a kerek hasam. Lefeküdjek a fiúmmal? Meg merjem tenni? Vagy talán nem vagyok kövér?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 19:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
A jegyek nem mérik, hogy ki mennyire okos... De mindegy.
2011. dec. 2. 20:39
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem az IQ egyedüli mérője persze; de Szeged legjobb ginmáziumában azért nem rossz teljesítmény, azt hiszem.
2011. dec. 2. 22:12
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
na, hol is kezdjem, az iq qrvára lényegtelen az eq a fontos(az egyik az inteligencia mérőszáma, a másik a döntéshozatalok logikusságáé ésatöbbi). aztán ha szeret valaki, akkor a pocakodat is szereti vagy legalábbis elfogadja,ha dugsz, ugyse a hasadat dugják meg.és talán, de csak talán a fiuddal kéne megbeszélned, hogy lefeküdjetek-e vagy ne.
2011. dec. 4. 22:22
 14/26 Szakács válasza:
73%
Rúgjatok be és akkor ha hájas is vagy nem fog számítani csak másnap :D
2011. dec. 13. 12:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Lássuk csak, milyen érvek szólnak

1. mellette: már mindenki lefeküdt valakivel az osztályban. (El sem tudom képzelni, ez hogy derült így ki, talán valamelyik tanórán megkérdezték...?) Azon kívül nagy bátorságra vall lefeküdni a pasinkkal.

2. ellene: hájasnak látod a hasad.

Amíg ezeken filózol, addig ne feküdj le vele.

2011. dec. 13. 12:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne feküdj le olyan sráccal, aki mellett (még?) nem érzed azt, hogy minden porcikádban elfogad és imád úgy, ahogy vagy.

És ha szűz vagy, és a srác még a hasadat se látta, ne rögtön a szexre gondolj, hanem előbb jussatok el a pettingig. Az első is jobb lesz, ha nem durrbele alapon megy, és nem szorongsz.

Az én hasam sem lapos, nekem is nehéz volt elfogadni, de a mostani barátom kifejezetten szereti :D Gondolj arra, hogy a legtöbb nőnek nem teljesen lapos a hasa, és a legtöbb férfi ezzel tisztában van. A számatadok alapján semmi gáz nem lehet veled, el tudlak képzelni, ahogy szomorúan fogdosod azt a kis semmi bőrréteget, amit hájnak nevezel :D

2011. dec. 13. 12:32
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
veszitsd el vele ha ugy gondolod.. semmit se veszithetsz, csak a szüzességedet :D jóóó lesz..
2011. dec. 13. 12:42
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
Szia! az nem szamit ha ha'jas vagy,az nem gond attol nyugodtan lefekudhetsz a pasiddal,annak semmi koze a szexhez. csak nyugisan,engem is zavar a haj de na,ez van nincs mit tegyek. amugy en is 56 kg vagyok:D. csak hyugisan es batran ha kivanod a baratod es o is teged nameg szertitek egymast akkor semmi gond. legy bator sok sikert:):*
2011. dec. 13. 16:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én idősebb kategória vagyok egy húszassal, de az én pasimnak mindig vékony női voltak és én meg 170 cm-hez voltam 73-74 kg mikor megismert és mégis csinosnak és szexinek tartott. Azóta sajnos híztam pár kilót még rá, és még mindig szexi lédinek hív néha, imád engem, és ha bánkódok a kilók miatt lehülyéz és megnyugtat hogy nem az a fontos.

Lehet hogy a barátodnak nem is tetszenek a deszkák, és imádja a kis pocódat, ahogy az én párom is kispárnámnak hívja. :)

Ne aggódj! Az a fontos mutasd ki neki mennyire szereted, majd ha ágyba kerültök akkor is ugyanúgy, és nem a hasad fogja nézni, hanem a szemedbe néz és egy szép, kívánatos lánynak fog látni, hidd el!!! ;)

2011. dec. 13. 19:17
 20/26 anonim válasza:
100%
énis 56 kg vagyok, ugyan 165 cm. :))) és ha úgy érzed hájas vagy (eleve szerintem rosszul érzed) és dobni fog emiatt akkor ruhán keresztül is látná. :) és nem pedig csak ha lefekszel vele meg ilyenek! :)
2011. dec. 14. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!