Fiúk? Milyen érzés elvenni 1 lány szüzeségét?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 21:04
1/9 anonim válasza:
Jó, de egyben felelősségteljes is. Ha bénán csinálod, egy életre rossz emléke marad róla.
2/9 anonim válasza:
Mivel az első alkalmam szűz lánnyal volt, nekem jó érzés volt. Azóta meg nem voltam szűz lánnyal. (23F)
3/9 anonim válasza:
Ehh, pont most válaszoltam a tegnapi ilyen kérdésedre...
3 lánynak is én voltam a konzervnyitója, ebből 2 olyan volt, hogy még csak nem is érintették előttem.
Szerintem semmi plusz extra nem volt benne. Persze kicsit óvatosabb voltam.
A szüzességemet szűz lánnyal vesztettem el... Hááát, gyors volt, neki meg semmilyen...
A tegnapit kiegészítve: 17F / 16L volt az első.
4/9 anonim válasza:
Felelősségteljes. Nagyon figyelni kell mindenre olyankor nehogy rossz emléket kelts a lányban. Mert ha rosszul csinálod akkor egy életre megutálja a szexet a lány és a te lelkeden fog száradni.
7/9 anonim válasza:
meg vigyázni kell mert olyankor neki még fájhat is és ha összevan szűkülve meg ilyesmi akkor neked is fájhat utánna egy kicsit
8/9 anonim válasza:
én már csináltam egyszer,hát, elég nagy az emberen a felelősség, mégis az ELSŐ együttlét.de az biztos, hogy hamarabb elmentem tőle, mert extra szűk volt.de később bele jött rendesen.
9/9 anonim válasza:
ha szereted jó ha nem akkor inkább hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!