Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom kutyapózban akarja...

A barátom kutyapózban akarja elvenni, engedjem neki?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy legelső alkalomkor a miszionárius póz a legjobb, de a barátom hátulról szeretné majd elvenni a szüzességem, úgy, hogy jól pucsítsak, mert akkor leszek a legtágabb és egyből mélyre tud menni és így fáj nekem a legkevésbé, mert így gyorsabban kitágulok. Ő 24 én 18 vagyok ti mit gondoltok, hagyjam vagy inkább máshogy csináljuk?
2012. febr. 13. 01:17
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
misszionárius, kutyapózban fájna :D
2012. febr. 13. 01:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ahogy jól esik,meg ez marhaság,hogy előre megbeszélitek.Majd szépen lassan RÁKÉSZÜLVE magától fognak zajlani az események...kérlek ne legyél butus.A szexet akkor élvezi igazán az ember,ha nem feszeng...De ha engem kérdezel,akkor az első alkalomnál a misszionárius a legjobb :))

18/L

2012. febr. 13. 01:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát már jóideje nem vagyok szűz, de kutyában így is fáj néha.

Ha ordítani szeretnél, akkor hajrá. Én nem tenném, az tuti.

2012. febr. 13. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

Mi a vihar fáj nektek a kutyában? Ha mindenáron hatulról akarja feküdj hasra,ő üljön ráa combodra és úgy bűvészkedje beléd. Megéri! Én imádom,bár nem tudom,hogy elsőnek is ilyen jó lenne-e.

20N

2012. febr. 13. 09:07
 5/9 anonim válasza:
24%

szerintem ami neked kényelmes és nem fáj annyira az a lovagló póz... személyes tapasztalatból mondom

17/L

2012. febr. 13. 17:28
 6/9 anonim válasza:
100%
én a misszionáriust ajánlom elsőre
2012. febr. 14. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
24%

Le leszek hurrogva, de én támogatom az ötletet.

Nekem misszionáriusban nagyon fájt, be se tudott hatolni rendesen.

Hátulról meg semmi fájdalom, jó volt.

Esetleg még elsöhöz: Hason fekszel, de nem kutyában, csak szétnyitod a lábad. Nekem legalábbis így nem fájt.

2012. febr. 16. 14:46
 8/9 tabaki ***** válasza:
Kezdjétek úgy, ahogy neked tetszik, utána még válthattok, ha mégsem jó. Hol van az előírva, hogy csak egyszer lehet próbálkozni, vagy mindig csak ugyanúgy? Nyugtasd meg az emberedet, hogy fogtok még kutyálkodni eleget, ha már belejössz.
2012. febr. 27. 18:29
 9/9 tabaki ***** válasza:
Ja, már megvolt, mi? ;D
2012. febr. 27. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!