Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azt akarom tudni, hogy hogyan...

Mentos kérdése:

Azt akarom tudni, hogy hogyan érdemes elvenni a csajom szüzességét, óvszerrel, vagy nélkül? Hogy nem fáj-e óvszerrel, mint simán.

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem óvszerrel, akkor szedjen tablettát vagy valami!!!!
2012. márc. 5. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sehogy. A kérdésből ítélve éretlen és tudatlan vagy a szexhez.
2012. márc. 5. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem használj óvszert. Elsőre ő sem lesz elég nedves és te sem, és ez pedig fájdalmas lehet.

Az óvszereken általában van egy kevés sikosító, így nem fog annyira fájni. :)

2012. márc. 5. 14:49
 4/8 anonim válasza:
32%

Figyi, ha apuka akarsz lenni akkor óvszer nélkül.

Tök mindegy hogy csinálod, így is- úgy is b@romira fog fájni neki.

2012. márc. 5. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Ööö... akármit csinálsz, fájni fog elsőre :) A kérdés csak az hogy mennyire :)
2012. márc. 5. 14:50
 6/8 anonim válasza:
52%
Óvszerrel max alig érzel valamit. Legalábbis én az elsőnél szinte semmit nem éreztem, pedig ultra vékony óvszer volt rajtam
2012. márc. 5. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább Mac8-al értek egyet..

De ha egyszer odajutsz akkor óvszer..Gondolom a lány nem szed fogamzásgátlót,sem más védekezési módszert nem alkalmaz.Gondolom azt is,hogy nem szeretnél még gyereket..

2012. márc. 5. 14:53
 8/8 Levander válasza:
100%

:) Ne hallgass a fentiekre... :)

A lényeg az, hogy tegyél meg mindent azért, hogy ellazuljon a barátnőd. A környezetre is figyelj oda, hogy ne toppanhasson be a fél család miközben ti egymással foglalkoztok... Tudnia kell a barátnődnek, hogy kettesben vagytok és jól fogjátok érezni magatokat. Ha úgy gondolod, kellőképp ellazult, akkor szép óvatosan egy picit helyezd be a hímvesszőt a hüvelybe. Látni fogod az arcán, hogy mehetsz-e tovább, vagy kell neki egy kis idő a folytatáshoz. Viszont attól ne félj, hogy annyira fájni fog neki, mert nem fog. Ha viszont jelez, hogy mégse szeretné, mert nem bírja, akkor ne erőltesd. Ha netán ez történik, utána meg kell beszélni, hogy nincs semmi baj, mert a lányok ilyenkor magukat okolják, aztán attól félve, hogy elhagyja a párjuk, másodjára belemennek, még ha rosszabb is, mint elsőre lett volna. Meg te se stresszelj azon, hogy mit csinálj, hogy ne fájjon neki. Az ilyen aggódás felesleges. :)

A lényeg, hogy figyelj rá és ne erőltesd, ha mégse működne. :) Az óvszert remélem, nem komolyan kérdezted...

2012. márc. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!