Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyellnem kéne hogy szűz...

Szégyellnem kéne hogy szűz vagyok 21 évesen? Kevesebb vagyok ez miatt mint a többi velem egykorú? A lányok ez miatt kevesebbnek gondolnak?

Figyelt kérdés
21f
2011. aug. 6. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
igen.
2011. aug. 6. 17:13
 2/12 sashinka válasza:
88%
Nehogy eszedbe jusson ilyen butaság mit kéne ezen szégyelni ,mindenkinek eljön az idelye kinek hamarabb kinek később és valakinek soha ,inkább annak kéne szégyelni aki 14 elött.Aki pedig ez miatt lenéz az tegyen a világnak egy szívességet és logassa fel magát.
2011. aug. 6. 17:17
 3/12 anonim válasza:
nem kell szégyellned és nem is vagy kevesebb de van olyan lány (inkább a ku*va fajta) aki emiatt kevesebbre tart téged
2011. aug. 6. 17:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem!! Én ugyan lány vagyok, de én is 20 évesen vesztettem el.
2011. aug. 6. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
dehogyis én lánykét 19 évesen veszítettem el a barátom szintén szűz volt és 19
2011. aug. 6. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért teszel fel kérdést mert téged zavar. Még ha nem is tartana egy csaj emiatt kevesebbnek, érezni fogja hogy te saját magadat igen, ezek után viszont már szinte biztos hogy nem fog vonzónak tartani. Ha te nem vagy kibékülve magaddal akkor más hogy legyen? Vagy a kibéküléseden vagy a problémádon ideje lenne javítani. El kell felejteni a tündérmeséket, ha nincs senki akivel elveszíthetnéd a legjobb ezt szakemberre bízni.
2011. aug. 6. 17:40
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
Nem kevesebb vagy, hanem szimplán nem vagy férfi a lányok szemében! Életképtelenekkel egyik lány sem szívesen kezd.
2011. aug. 6. 18:33
 8/12 A kérdező kommentje:

18:33

te meg egy g*ciláda vagy.

2011. aug. 6. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem ciki, én is szűz vagyok, egyszerűen úgy vagyok vele hogy csak a szex miatt senkivel sem akarok össze jönni, sokan azt hiszik hogy milyen menő dolog minél több nőt mgb*szni, hát én ebben semmi értelemet nem látok, tehát ne tűrd el hogy akárki is szekáljon emiatt, mert ez mindenkinek a saját dolga, másrészt egy normális lány is többre fog becsülni.

21/F

2011. aug. 6. 21:59
 10/12 anonim válasza:
Semmi szégyenletes dolog nincs benne.Mi is azok vagyok a párommal(20 évesen),bár próbálkozunk,de van nőgyógyos problémám.Persze,hogy aggaszt téged,mikor mindenhol ezt tukmálják az emberbe,de ezen kár is gondolkodni.Én ezt egyfajta értékként látom.
2011. aug. 8. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!