Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire gondolnak a lányok,...

Mire gondolnak a lányok, amikor egy 21 éves fiú közli Velük, hogy még szűz és csak egy másfél hónapos kapcsolata volt idáig?

Figyelt kérdés
Szerintem arra, hogy nem nagyon kell senkinek.
2009. dec. 20. 13:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Megint kb. a 20.000. ilyesmi kérdés. Figyelj..ha én iszonyatosan nagyon beleszeretek egy fiúba, akkor egy kicsit sem érdekelne,hogy volt-e már nővel..majd lesz velem.:D Ennyi..aki emiatt nem járna veled,az nem szeret. Engem nem zavarna, úgy lennék vele,hogy majd ÉN megtanítom mindenre. Senki nem profin kezdi, és nem mindenki esik át a dolgon 13-15 évesen. Ne foglalkozz vele. Amúgy én is 20 voltam amikor elvesztettem, mert nekem is csak pár hónapos kapcsolataim voltak a mostani párom előtt. Egyszerűen nem volt meg az igazi. Neked is jön majd és nem fogja érdekelni ez a dolog.

21/L

2009. dec. 20. 14:05
 2/36 anonim válasza:
Sziszi te vagy az? :D amúgy szerintem semmi extra nincs benne. Én mint lány talán még inkább izgalmasnak találnám a dolgot ;)
2009. dec. 20. 14:05
 3/36 anonim válasza:
100%
Nekem is volt egy barátom aki 24 éves volt és még szűz. Először én sem találtam cikinek, de aztán sajna rájöttem miért is volt az olyan sokáig.:-(
2009. dec. 20. 14:13
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlenül szerintem...az is lehet, hogy ez a fiú egy komolyabb, érzelmesebb, és várja a megfelelő kapcsolatot
2009. dec. 20. 14:13
 5/36 A kérdező kommentje:

3. válaszadó

Mi volt a baj?

2009. dec. 20. 14:15
 6/36 anonim válasza:
100%
Igazából jobban vonzotta a saját neme, mint az ellenkező nem, csak nem merte felvállalni.
2009. dec. 20. 14:19
 7/36 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Na meg azért szögezzünk le valamit! Az hogy valaki már nem szűz még nem jelenti azt, hogy tapasztalt!

Anno én is egy olyan lánnyal vesztettem el a szűzességem aki akkor már nem volt szűz, mégis merem állítani, hogy 10-szer annyit tudtam a szexről, mint ő.

Simán lehetett látni, hogy ő addig a szexben abszolút passzív fél volt és még majdnem én mutattam neki új dolgokat.

Tehát a tapasztalat az nem egyenlő a szűztelenséggel!:)

22/F

2009. dec. 20. 14:28
 8/36 anonim ***** válasza:
52%

jajj, hát nem egy ilyen lúzerrel vagyok körülvéve.

az egyik: 23 éves koráig azt sem tudta, hogy hogy néz ki egy nő közelről, az egyik ismerősöm "erőszakolta" meg. a csajszi nagyon belezúgott a srácba, szegény gyerek meg tűrte :)

másik: naggyon nagyon gáz gyerek, 22 éves, vasággyal 30kiló, tiszta ragya a feje, max akkor van reménye nőre ha fizet érte :)

egyébként nem kell mindig az igazat mondani.

amikor én anno nem akartam beégni a pasik előtt, akkor azt kamuztam, hogy nekem már volt pasim, és nem vagyok szűz. sokkal komolyabban vettek, és kezeltek pisis tininek. :)

2009. dec. 20. 17:26
 9/36 A kérdező kommentje:

17.26-os!

Szerinted lúzer vagyok?!!!!!!

2009. dec. 20. 19:42
 10/36 anonim ***** válasza:
40%

figyelj, ez most tök mind1. befizesselek 1 menetre???

szüzesség ugrott, nem égsz többé a csajok előtt.

ha nekem bmelyik pasim úgy kezdte volna, h bocsi, szűz vagyok, akkor nem sok időt pazaroltam volna rá....

2009. dec. 21. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!