Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire gondolnak a lányok,...

Mire gondolnak a lányok, amikor egy 21 éves fiú közli Velük, hogy még szűz és csak egy másfél hónapos kapcsolata volt idáig?

Figyelt kérdés
Szerintem arra, hogy nem nagyon kell senkinek.
2009. dec. 20. 13:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
ja attól hogy szűz valaki,nem azt jelenti egyből,hogy béna,végképp nem azt hogy félénk,szerintem csak vár az igazira,max atól fél hogy valamelyik lány átba..za.
2009. dec. 29. 23:35
 32/36 kolosszus22 ***** válasza:

23:03-nak, ez hülye gondolkodás! Írtad, hogy szűz vagy, na most mi lenne ha a férfi is így gondolkodna, hogy mint te!?

Akkor az életben nem lenne arra esélyed, hogy elveszítsd.

A férfiaknak sem nagy öröm egy szűz lánnyal tökörészni, pepecselni, mégsem ez a döntő!

23/F

2009. dec. 29. 23:43
 33/36 anonim ***** válasza:

"A férfiaknak sem nagy öröm egy szűz lánnyal tökörészni, pepecselni..."

Ha egy pasinak ez tökörészés, pepecselés, és nem nagy öröm, akkor nem is szereti a lányt. Tudom, hogy ezzel arra mondatomra reagáltál, hogy nem örülnék egy szűz pasinak. De rohadtul nem a szűzességen volt a hangsuly!

Mert azt én is tudom, hogyha szeretem, akkor nem ez a lényeg...

De lehet, hogy ezek után mégis csak jobb egy szűz fiú, ő legalább nem fogja tökörészésnek tartani, és nem csak a sex-re hajt, mint a pasik 90%-a:D

2009. dec. 30. 01:27
 34/36 anonim ***** válasza:
a kérdező lány vagy fiú?
2009. dec. 30. 12:28
 35/36 A kérdező kommentje:
A kérdésemben minden indormációmat ravaszul elrejtettem, szóval lehet, hogy csak kifogott rajtad a kérdés. Vagy csak szórakozol Velem?
2009. dec. 30. 13:04
 36/36 A kérdező kommentje:
De egyébként fiú vagyok.:)
2009. dec. 30. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!