Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire gondolnak a lányok,...

Mire gondolnak a lányok, amikor egy 21 éves fiú közli Velük, hogy még szűz és csak egy másfél hónapos kapcsolata volt idáig?

Figyelt kérdés
Szerintem arra, hogy nem nagyon kell senkinek.
2009. dec. 20. 13:57
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Ezt, úgy értsem, hogy dobtad volna emiatt?
2009. dec. 21. 08:18
 12/36 anonim ***** válasza:
39%

ezt úgy értem, hogy melyik épeszű csajnak lenne kedve bénázni egy szűz pasival?

persze, vannak akik erre gerjednek, de én személy szerint nem.

aláírom, én is voltam szűz, bennem is rengeteg gátlást okozott, de miután elvesztettem sokkal magabiztosabb lettem.

igaz, hogy nem azzal aki viszontszeretett. ez egy reménytelen szerelem volt, de legalább v

2009. dec. 21. 21:18
 13/36 anonim ***** válasza:

bocs.

szóval legalább volt annyi gerinc benne, hogy utána nem használt ki, és jó barátok lettünk.

szóval hálás vagyok neki, mert ő adta meg ahhoz az önbizalmat, hogy igenis nő vagyok, és csak egy selejt, aki senkinek nem kell :)

2009. dec. 21. 21:19
 14/36 anonim ***** válasza:
hü,lehidalok az utolsotol,belevalo csajszi,kiváncsilenék ráélöbe!:-) 22F (még szüz)
2009. dec. 21. 22:26
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Szüzeség nemegyenlö a luzerságal!
2009. dec. 21. 22:27
 16/36 anonim ***** válasza:
köszi, kedves lehidalós fiú, én is 22 vagyok amúgy, de már van barátom :)
2009. dec. 22. 10:58
 17/36 anonim ***** válasza:
52%
sztem egy kedves baráti pofon miatt szeretne csak élöben látni.
2009. dec. 23. 22:36
 18/36 anonim válasza:

Ezen már én is gondolkoztam...nem biztos hogy azt jelenti h. nem nagyon kell senkinek:)..lehet nem olyan pasi aki minden csajjal lefekszik meg ilyenek..és így csak azzal a lányal van együtt akit tényleg Szeret..

Szóval..:))

2009. dec. 28. 14:19
 19/36 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiről nem vagy lekésve. Én is 21 voltam, mikor elvesztettem. Kellettem mégis valakinek, mert azóta elvett feleségül, akivel elvesztettem. :) Szerintem ez előny, nem hátrány! Nem vagy lúzer! Miért jobb egy olyan pasi, aki már mindenkivel összefeküdt? Én nem bírom az olyan pasikat.

23/L

2009. dec. 28. 14:59
 20/36 anonim ***** válasza:
az én barátom is szűz volt 21 évesen, együtt veszítettük el... de előttem volt egy egy éves kapcsolata, ami nem működött túl jól, ezért nem volt benne szex. és én nem gondoltam rosszat emiatt róla, sőt inkább örültem neki, hogy nincs tapasztalata, nem érzi annyira, ha béna vagyok, és nem kellett azon aggódnom, hogy esetleg az előző jobb volt nálam.
2009. dec. 28. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!