Egyes emberek miért csak akkor érzik magukat férfiaknak, hogy, ha verik a párjukat, porig alázzák, csak azt fogadják el valósnak, amit ők gondolnak?
aki veri a párját és alázza az nem férfi hanem egy patkány
az ilyeneknek az agyukkal baj van
A férfi vagy ezt a példát látta otthon vagy kisebbségi komplexusát igy ellensúlyozza.
Az ilyentől jobb távol tartani magad.
Volt ilyen pasim,eleinte jól titkolta,aztán amikor ugy érezte már kellőképp megszerettem,onnantól megpróbált felettem uralkodni.Nagyot koppant amikor nemet mondtam,megpróbált megütni és lefújtam gázsprével és tökönrúgtam.Sajnos azóta talált egy szende lányt aki hagyja magát.
Az ilyen ferfit a farkanal fogva kotnem fel!!
A nok tobbsege a tehetlenseg es a kenyszer miatt vannak egyutt meg az ilyen fergekkel,.nagyon sok ilyennel talalkoztam en is!!DE SZOKTAK MONDANI NINCS LEHETETLEN CSAK TEHETETTLEN.
Es az ilyen ferfiakat nevezzik csicskaknak ,.mert a gyengebbik nemmel birnak,.de ok ugy is a pokolba jutnak !REMELEM!!
párom előző házasságából született kislánya velünk él, mert a bíróság jobbnak látta ha hzzánk kerül, ugyanis édesanyuka összeállt egy agresszív emberrel. amíg csak az anyukán láttunk foltokat addig nem tehettünk semmit, de mikor már a kislányom láttunk foltokat, és a kislány bepisilt éjszakánként, (7 éves) akkor léptünk. megvizsgálta őt egy pszichológus, aki rögtön kimutatta, hogy milyen traumákat szenvedett el.
És ami a legszomorúbb az egészben, hogy az édesanyuka tudta hogy mit veszíthet ha továbbra is fenntartja a kapcsolatot a férfivel, de nem érdekelte, nem lépett, ls nem hagyta el a férfit. ezek szerint neki jó így ütve-verve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!