A férfiaknak TÉNYLEG soha semmi nem jut eszükbe maguktól?
Gondolok itt olyanra, hogy hazafelé menet a munkából felhívja a feleségét hogy kell e kenyeret venni. Vagy pl. itt a hideg idő van e otthon minden?
Vagy számlák, vagy bármi hasonló.
Ez egyéntől függ vagy hogy működik?
Az én vőlegényemnek eszébe jut sok minden magától is, és nem csak szexxel kapcsolatos dolgok. Fel szokott hívni, hogy kell-e valami a boltból, a számlákat is figyeli ő is, hogy nehogy valamit elfelejtsünk feladni. De rám sokan irigykednek mert nagyon rendes fiút fogtam ki, aki nem úgy tekint a házimunkára és az elintézendő dolgokra, hogy az csak és kizárólag a nő dolga.
Egyébként édesapám sőt a nagybátyáaim is mind vásárolnak, figyelik, hogy van-e otthon minden, és intézik a számlákat, úgyhogy nagyon sok olyan férfit ismerek, akiknek eszükbe jutnak ezek a dolgok, úgyhogy ez tuti egyénfüggő, vagy csak jól csinálja a család női tagozata a férfiak "idomítását". :-) Persze ez csak vicc volt.
Négy év együttlét után nyáron szakítottunk a barátnőmmel. Azóta egyedül élek és mint láthatod se nem haltam éhen, se nem fagytam meg. Azaz szoktam vásárolni és a számlákat is befizetem. Bár ez akkor is jellemző volt, amikor még együtt laktunk.
28/F
Poénból írhatnám, hogy igen, gondolkodni kizárólág a lányok tudnak. Komolyan nézve viszont felmerül a kérdés, hogy hol olvastál ilyet. Esetleg saját tapasztalat? Ha egy vagy két elemű mintából vonod le a következtetést, az nem túl bölcs általánosítás. Ha meg többel, és kizárólag ilyenekkel, akadtál össze, akkor valószínűleg ezt a típust vonzod be, vagy ezt hozod ki belőlük.
Utolsó kérdésedre: igen, egyéntől (és partnertől) függ. Van, aki nem kérdezi, hanem magától megoldja. Van, aki felhívja az asszonyt és egyeztet (ne legyen keresztbeszervezés). Van, akire a feleségnek kell rátelefonálni, mert magától nem jut eszébe; és olyan is van, akire hiába telefonál rá az asszony, mert kibújik a feladat alól, esetleg elfelejti. Egyébként meg lehet, hogy valaki az utóbbi csoportba tartozik, de ezt a tulajdonságát leszámítva egy klassz ember. Különbözőek vagyunk, és ez a szép a világban. Ha nálad ez a helyzet kérdező, és zavar téged, akkor valószínűleg jobban jársz, ha általánosítás helyett a saját kapcsolatodban keresed meg a megoldást.
ha szükségem van vmire telefonálok neki,én itthon vagyok,ő nincs,akkor miért neki kelljen hivogatni?
Számlák meg ilyesmi,szintén én vagyok itthon,én szedem elő a leveleket,összekészítem befizeti..
Miért neki kellene foglalkozni vele?
persze mindezek magától is mennének neki,mert felnőtt ember.
De persze,biztos jobb b..szogatni ilyen hülyeségekért...
A legelső válaszolónál a pont!!
Zsák a foltját!!
Amúgy egy hisztis kis p.csa vagy, aki unatkozik!!
22-től 27 éves koromig egyedül éltem, és mindent befizettem, amit kellett, főztem magamra, mostam, ...
most, hogy együtt élünk a barátnőmmel, semmi sem változott, ami eszembe jut, megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!