Ha a férfiaknak lehetnek elvárásai, a nőknek miért nem?
MOstanában itt is sok olyan kérdés van, hogy: Férfiak, lenézitek a nőket? MIért?
És akkor ezekre jönnek az olyan válaszok, hogy a nők csak külsőségre mennek, csak az számít neki, hogy jól nézz ki...
DE a nőknek miért ne lehetnének elvárásai? A férfiaknak talán nincsenek? Társkeresőkön: 50 éves, fiatalos, káros szenvedélytől mentes férfi keresi nem molett, vékony, karcsú barátnőjét 25-40 év között.
Itt van egy példa. És midnenhol ezt látom. A férfiaknak is vannak elvárásai, szép kebel, formás popsi, aranyos arc... És ők sem mennének oda egy ronda lányhoz, ha van mellette egy szép. Csak a férfiak semmit sem képesek beismerni. Elmennének a világ másik végére is, csak ne ők legyenek a hibások. Félreértés ne essék, nem vagyok férfigyűlölő, egyszerűen csak unom már ezt. Szerintetek?
Meg mi nők legyünk ápoltak, legyünk vadmacskák az ágyban, állandóan pózoljunk, nyalogassuk a farkukat. Ez mind rendben van, de itt ahogyan egyes pasik írnak a leírásból vírít, hogy ezt csak Ők elvárják, de megmosni azt a pélót, vonzóvá tenni a saját testét, normálisan viselkedni luxus...
És akkor dolgozzunk, fözzünk, mossunk, gyereket neveljünk Ő meg (tegyük fel, hogy napi 8 órát és nem 12őt dolgozik) ül a TV előtt és kajál és sörözik, hazaérve a munkából. (Volt itt egy szivar aki olyan sítlusban adta elő magát, hogy virtuálisan lekevertem Neki egyet)!
Na ez jó érthetetlen lett.
Na a férfiak elvárják, hogy mi nők minden téren megfeleljünk. Ágyban és a háztatrásban egyaránt. Adjunk magunkra, legyünk szexik és csinosak. De néhány ember elképesztő... Nem figyel a barátnőjére, hogy jól érezze magát, Neki is jó legyen, Ő is nevessen a viccin, fürödjön, öltözzön normálisan akármi. Volt szerencsém sajna nekem is ilyennel, hál' Istennek csak VOLT!
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
22/N
hát ez tényleg jó kérdés ://
annyi helyen látni ilyen válaszokat hogy A nőknek csak a külsőségek számítanak,meg hogyha gazdag a pasi akkor tök mindegy a nőnek hogy hogy néz ki,meg izé
közben mindig pont az ilyen pasik osztják az észt akik állandóan plázap.csákkal járnak
meg amúgy is egy nőnek/lánynak miért ne lehetne azért előítélete,végülis ha meglát az utcán mondjuk egy ilyet:
nem hiszem hogy tárt karokkal rohan oda hozzá hogy Jujj de szép vagy!
és amúgy is hogyha megtetszik valakinek egy nő vagy egy férfi,először úgy is csak kívülről látja,az az első hogy megnézi hogy bejön e neki,és csak utána ismeri meg közelebbről
és most tuti lefognak oltani de szerintem akármilyen kedves lehet egy srác,hogyha úgy néz ki mint egy troll,barátságnál többet úgyse éreznék iránta mert nem tetszik :/
Szerintem az elvárások kölcsönösek, teljesen mindegy melyik nemröl beszélünk.
Magamból kiindulva sosem szerettem az agyonsminkelt Nöket, mert az csak egy álarc....a címlaplányokért sem rajongtam soha, mert a photoshopot sokat használom és tudom, hogy Ök mind a tipikus "szarbol várat" effektbe tartoznak.
Nekem az egyszerü Nök tetszenek az már egy másik dolog, hogy mivel az átlagot képviselem és nem brutálisan helyes, sármos vagyok, ezért nehéz labdába rúgnom.
Biztos az is rádolgozik, hogy úgy gondolom a pénz nagyon sokat számít vagyis döntö egy kapcsolatban.
Ezt annak tudom be, hogy volt egy barátnöm akit el akartam venni feleségül és egyik napról a másikra bejelentette, hogy megismerkedett egy töle 25 évvel idösebb palival és hozzámegy feleségül, mert neki megvan mindene, háza, kocsija, pénze...
És igen, bárki bármit mondd a törödést nem abban értékelik a Nök, hogy ágybaviszem a reggelit vagy fözök valamit, hanem abban, hogy hová viszem, mit veszek és mennyiért. Tehát a szeretet igenis megvásárolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!