Ha a férfiaknak lehetnek elvárásai, a nőknek miért nem?
MOstanában itt is sok olyan kérdés van, hogy: Férfiak, lenézitek a nőket? MIért?
És akkor ezekre jönnek az olyan válaszok, hogy a nők csak külsőségre mennek, csak az számít neki, hogy jól nézz ki...
DE a nőknek miért ne lehetnének elvárásai? A férfiaknak talán nincsenek? Társkeresőkön: 50 éves, fiatalos, káros szenvedélytől mentes férfi keresi nem molett, vékony, karcsú barátnőjét 25-40 év között.
Itt van egy példa. És midnenhol ezt látom. A férfiaknak is vannak elvárásai, szép kebel, formás popsi, aranyos arc... És ők sem mennének oda egy ronda lányhoz, ha van mellette egy szép. Csak a férfiak semmit sem képesek beismerni. Elmennének a világ másik végére is, csak ne ők legyenek a hibások. Félreértés ne essék, nem vagyok férfigyűlölő, egyszerűen csak unom már ezt. Szerintetek?
ma 14:51
Van azért igazság abban, amit mondasz. Nekem is hasonló tapasztalataim vannak még szingli koromból. Annyival volt másabb a helyzetem, hogy én nem voltam tipikus plázacica, de mindig is imádtam jól kinézni, szexisen, nőiesen öltözni. Meg engem tényleg érdekeltek a pasik belsőleg is, nem kifejezetten külső alapján válogattam, volt olyan barátom, aki nem volt kifejezetten helyes. De én sem tudtam volna olyannal járni, akitől undorodok.
Én meg azt nem értem, hogy miért gondolja a pasik egy nagy hányada, hogy csak azért, mert nem túl előnyös a külseje, egyben az is következik, hogy belsőleg fantasztikus.
Nekem is rögtön azzal jöttek, hogy biztos a pénz, vagy a külső számít a legjobban. Pedig legtöbbször azért utasítottam vissza valakit, mert unalmas volt, vagy kínszenvedés volt vele beszélgetni, vagy nem volt elég férfias.
Furcsa, de épp mostanság vetődött fel bennem ugyanez a kérdés. Sok kérdést olvasgattam, és két állandóan visszatérő motívumra bukkantam:
1) A nők pénzéhesek. Mindegyik. Csak és kizárólag az imponál nekik, ha egy hím gazdag, jóképű és nagykutya, ezzel mindent visz náluk és nem tudják megbecsülni a normális, ám szerényebb háttérrel rendelkező férfiakat.
Teljesen mindegy, hogy nőként azt állítom, ez nem így van, mert természetesen eme kiábrándult, elkeseredett tagok igenis jobban tudják és nehogy már megpróbáljuk elhitetni velük, hogy nem igaz. Innentől pedig meddő minden ellenvetés, mert nyilvánvalóan a nők nincsenek tisztában saját fertőjükkel...
2) A férfiak ezzel ellentétben abszolúte a normális nőkre hajtanak, csak épp kismillió panaszkodó kérdésben hozzáteszik mellékesen, hogy bár nincs csajuk, mert azoknak a mocskos, szemétnőknek csak a fentebb említettek kellenek, azért ő mégse fog odamenni egy csúnya lányhoz. Mert nehogy már... nekik, úgymond, nincs velük bajuk, de hadd legyenek már kicsi elvárásaik...
Komolyan, ha nem ezzel találkozom mostanság állandóan, nem is veszem a fáradtságot, hogy most írjak. De annyira jó a kérdés, hogy az már fáj....
Tudod én min röhögtem nagyot?
Egy elég nagy darab lány vagyok, 100 kiló körül mozgok és egy nálam sokkal kövérebb, folyósabb, idegen hapsi szólt be az utcán mikor meglátott, hogy zsírdisznó vagyok. Szerinted?!
08-16 10:12:
Neked kellene megválaszolnod, mire irigykedsz, mert az írásod alapján tombol benned az irigység. Bár a tippem szerint arra, hogy rád se bagóznak.
Én egyébként a természetes szépséget szeretem, a plázacicák ugyanúgy taszítanak, mint a panaszkodó, irigykedő nők. Azért megsúgom, a legtöbb nő, aki kimondottan szépnek(vagy természetesen szépnek) tartja magát, az általában kimondottan ronda, a szép lányok jellemzően túl szerények.
08-19 14:51:
Neked csak annyit tudok mondani, hogy aki ribancnak áll, az ne csodálkozzon, hogy mindenféle férfiak ajánlatokat tesznek neki.
Ja, meg lehet férfigyűlölőnek lenni, csak éppen ugyanúgy nem vezet sehová, mint fordított esetben a nőgyűlölet. Mondjuk az írásod alapján benned sincsen túl sok belső érték, inkább meglepő lenne, ha a férfiakban azt is néznéd. Talán majd 40-en túl elgondolkodsz azon, miért is maradtál egyedül...
08-19 15:22:
"Én meg azt nem értem, hogy miért gondolja a pasik egy nagy hányada, hogy csak azért, mert nem túl előnyös a külseje, egyben az is következik, hogy belsőleg fantasztikus. "
Én ezt feltettem anno nőkkel kapcsolatban is. Nagyon sok olyan nőt ismerek, mint a kérdező és néhány válaszoló, aki nem tesz mást, mint folyton panaszkodik. Na, az ilyen ember, legyen férfi vagy nő az illető, nem lehet igazán fantasztikus belül.
08-19 16:03:
Egyszerű vagy, mint a faék. Ha nyitott szemmel járnál, észrevennéd hogy semmi köze a pénz mennyiségének és az idegességnek. Ha igazad lenne, egyetlen csúcsmenedzser sem kapna szívrohamot, a csórók viszont tömegesen.
tegnap 20:54:
A normális nő és normális férfi az esetek 95%-ában már 30 előtt összejönnek, összeköltöznek vagy akár összeházasodnak(nem csak ők). Ha valaki ezen túl szingli, akkor vagy a saját hülyesége, vagy hibás döntésének az eredménye. Amúgy meg igenis vonzza egymást a normális nő és a normális férfi, leginkább azok szoktak panaszkodni, hogy nem találnak normális férfit/nőt, akik leginkább valami izomagyú barommal/üresfejű plázacicával kavarnának, csak nem elég vonzóak hozzá külsőleg, ezért inkább a világot hibáztatják a gondjaikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!