Miért van az, hogy általában a lányok, nők maradnak munka nélkül? Vagyis nem kapnak munkát, míg a férfiaknak több lehetőségük van?
Ha jól fizető állás akkor pasikat vesznek oda is jobban fel, ha rosszul fizető, akkor meg nőket. Vagy általában a nőknek nehezebb állást találni, úgy hogy, hogy nincs gyerekük.
Miért van ez?
Az mit ér? Ma azt mondja a munkáltatónak, hogy nem akar gyereket, felveszik, aztán holnap elszakad a gumi, teherbe esik és megtartja. Nem kötelezheti a munkáltató abortuszra csak azért, mert ő korábban úgy nyilatkozott, hogy nem akar gyereket.
A munkaadó számára kockázatos.
Kélsőbb meggondolhatja magát, vagy alapból hazodik
Egyébként az egyik tanárom mondta még egy pár éve, hogy a 20-on éves azért nem kell mert gyereke lesz, a 30 pár azért mert már gyereke van a 40 feletti pedig már túl öreg...
22/L
Egyszer írtam erről még pár éve, akkor ezeket használtam forrásként, szerintem érdemes őket elolvasni, elég sok kérdésedre választ adnak:
Koncz Katalin: A női karrierjellemzők. Esélyek és korlátok a női életpályán In: Házastárs? Munkatárs? Vetélytárs? A női szerepek változása a 20. századi Magyarországon / [Szerk.]: Palasik Mária - Sipos Balázs. – Bp.: Napvilág Kiadó, 2005. (ezt nem tudom linkelni, sajnos most neten nem találom, pedig régebben biztos vagyok benne, hogy fent volt)
ezért van annyi karrierista nő. mert másképp, normális alkalmazotti állásban nem tudnának annyit keresni, h normális életszínvonaluk lehessen, így inkább taposnak mint az állat.
szégyen ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!