Bevállalnátok így (au pair munka)?
4 gyermekre felugyelni nem egyszeru feladat. s ne felesd el, hogy te dolgozni mennel, nem pedig turistakent!
Inkabb vallald el az otthonit, es varj, ami kesik, nem mullik.
Én voltam 98-99-ben egy nagyon jó családnál egy gyereknél. A mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Többet nem akartam vállalni (mármint más családot), de anyukám erősködött, hogy most már vagyok olyan jó németből, hogy mellette fősulira is járhatnék. Ráadásul ő talált valahol egy olyan családot, ahol az anyuka magyar volt az apuka német és csak egy kislány volt. Én nagyon nem akartam, főleg, hogy magyar is van a családban, mert ismerem ezeket a kitelepült magyarféléket, de beadtam a derekam.
Na kb. 2 hét múlva el is jöttem.
Valószínű megszoktam a nagyon jó, nagyon kedves és korrekt előző családot meg már amúgy sem akartam gyereket pesztrálni.
Nem tudom melyik országra gondolsz (nem is értem azt miért nem írtad :) ), de könnyen lehet, hogy a 4 gyerek mellé becsúsztatnak még egy "kis" házimunkát is. Sok ilyet hallottam anno.
Szóval nagyon gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!